O inregistrare dramatica, devenita virala pe Internet, prezinta momentele in care o femeie din Milwaukee (SUA) si cei doi copii ai sai, o fetita in varsta de doi ani si un baietel de patru ani, au fost salvati de trecatori din masina lor ce luase foc dupa ce se izbise de un copac, transmite YahooNews. Printre cei care au luat parte la salvarea lor au fost si doi pompieri aflati in afara programului, fratii Joel si John Rechlitz, care au suferit arsuri la maini in timpul incidentului.

Imagini violenteFoto: Captura LiveLeak

In inregistrarea video facuta de un trecator se observa cum masina SUV a Angelei Baldessari a luat foc dupa ce s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Femeia si fetita ei in varsta de doi ani, Beverly, sunt ajutate sa iasa din masina in flacari de mai multi trecatori, intre care si fratii Rechlitz.

Baiatul femeii, David, a ramas insa blocat in masina, in timp ce flacarile deveneau tot mai puternice, iar salvatorii nu reuseau sa-l scoata din vehicul.

In cele din urma, cei doi pompieri au folosit un cutit pentru a taia centura de siguranta care-l tinea imobilizat pe micut si l-au scos afara, relateaza SkyNews.

Ulterior, masinile de pompieri au ajuns la fata locului si au reusit sa stinga focul.

David a fost transportat la spital in stare "serioasa, dar stabila", dupa ce a suferit arsuri de gradul trei in accident. Pediatrul David Gourlay s-a declarat insa optimist, afirmand ca baiatul "se va recupera complet".

Tatal micutului, James Harper, a multumit "ingerilor" care i-au salvat baiatul, declarand: "Vreau sa le multumesc tuturor, cetatenilor din Milwaukee, pentru ca ne-au ajutat. Sunt ingeri cu totii".

Cei doi pompieri, fratii Joel si John Rechlitz, au suferit arsuri la maini in timpul operatiunii de salvare. "Cinci, zece secunde au facut diferenta pentru acest baiat, aflat intre moarte si viata", a declarat Joel Rechlitz.

Atentie, imagini dramatice!