Fiul cel mai mic al lui Alain Delon a fost inculpat de justitia elevetiana dupa ce o tanara fata a fost ranita joia trecuta de o arma de foc, in timpul unei serate din apartamentuldin Geneva al celebrului actor, a anuntat marti seara avocatul sau.

"Dupa audierea celor doi tineri implicati in busculada, judecatorul a decis sa-l inculpe", a explicat Alec Reymond, fara a preciza care sunt acuzatiile.

Confirmand informatiile aparute in presa elevetiana, avocatul a precizat ca fiul cel mai mic al lui Alain Delon, Alain-Fabien (17 ani), era prezent in apartamentul situat intr-un cartier exclusivist al Genevei.

In timpul seratei, o fata a fost impuscata, dar viata sa nu a fost pusa in pericol.

Mai multe versiuni au aparut in presa, dar avocatul sustine ca "in realitate, nimeni nu a tras".

"Focul a plecat de la o busculada", a adaugat el.

Justitia elvetiana a refuzat sa faca vreun comentariu, intrucat este vorba despre minori.

In ceea ce il priveste pe Alain Delon, el a confirmat ca un foc de arma a fost tras in apartamentul sau, ranind o tanara, dar a spus ca nu Alain-Fabien e autorul, intr-un interviu acordat sambata cotidianului genovez Le Matin.

Actorul afirma ca nu detine "nicio arma la Geneva".

Alain Delon detine cetatenia elevetiana de peste 20 de ani si locuieste in cantonul Geneva. Ultimii doi copii ai actorului, Alain-Fabien si Anouchka, 20 de ani, s-au nascut din relatia sa cu Rosalie van Breemen.