Un pasager aflat la bordul unei curse a companiei Delta a fost arestat marti seara dupa ce a incercat sa deschida o usa folosita pentru iesirile de urgenta in timpul zborului, transmite FOX 25. Avionul efectua o cursa intre Orlando si Boston. Barbatul a fost retinut de un ofiter de politie, care era si el pasager in aparat.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului Logan din Boston, Phil Orlandella, a declarat ca nu este deocamdata clar de ce pasagerul a incercat sa deschida usa aparatului Airbus 320.

Un pasager aflat si el la bordul avionului a declarat pentru FOX 25 ca barbatul care a vrut sa deschida usa parea sa fie sub influenta alcoolului sau a drogurilor. Imediat dupa ce barbatul a pus mana pe maner, o alarma a inceput sa sune.

Un politist ce era pasager in avion s-a repezit imediat la barbat, pe care l-a arestat si l-a dus in spatele aparatului, unde l-a supravegheat pana cand pilotii au aterizat aparatul in deplina siguranta.

O purtatoare de cuvant a companiei Delta Air Lines, Susan Elliott, a confirmat ca ofiterul de politie, aflat in afara orelor de program, l-a retinut imediat pe pasager si l-a tinut sub observatie pana aparatul a aterizat in Boston.

Membrii echipajului au informat autoritatile din Boston despre incident, iar politistii l-au preluat pe pasager in momentul in care aparatul a ajuns pe aeroportul Logan. FOX 25 scrie ca Logan este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite, folosit anual de milioane de pasageri.

Delta a transmis pe contul sau de Twitter un mesaj in care confirma incidentul de la bordul cursei 1102 si multumeste ofiterului de politie care a intervenit.