O inregistrare video cu presedintele rus Dmitri Medvedev care danseaza pe melodia pop "America Boy" a devenit virala dupa ce a fost postata pe site-ul YouTube, transmite Reuters. Miscarile rigide ale liderului de la Kremlin fac senzatie printre internauti, unul dintre ei comentand ca Medvedev arata ca si cum "ar fi inghitit un bat".

Presedintele dansatorFoto: Captura YouTube

Filmul, care dureaza circa 50 de secunde, a fost postat pe YouTube marti seara.

Stilul de dans al lui Medvedev, care misca rigid din solduri si isi loveste din cand in cand calcaiele, a starnit reactii diverse printre rusi, care il lauda, dar il si ironizeaza pe liderul rus. "Pare ca Medvedev a inghitit un bat", a comentat un internaut.

Stacey Uliss a scris pe pagina de Twitter a lui Medvedev ca "dansezi ca tatal meu", facandu-l pe presedintele rus sa raspunda intr-un mesaj: "Intelepciunea vine cu varsta - asta pare sa fie cazul si aici".

Medvedev a scris ca imaginile au fost inregistrate la o petrecere desfasurata anul trecut, cu fosti colegi de clasa.

Purtatoarea de cuvant a presedintiei, Natalia Timakova, a afirmat insa ca filmul a fost postat, cel mai probabil, de unul dintre participantii la petrecere, care a dovedit astfel "o lipsa nefericita de respect pentru intimitate".