Echipele de urgenta care cautau cadavrele pasagerilor unui avion prabusit in lacul Michigan au descoperit un bilet de adio scris de un doctor aflat la bordul aparatului, transmite ABCNews. James Hill a scris biletul cu doar cateva momente inainte ca avionul Cessna sa se prabuseasca.

"Dragii mei, Va iubim. Am pierdut motorul la mijlocul lacului Michigan si ne intoarcem. Ne rugam la Dumnezeu ca va avea grija de tot. Va iubim. Jim", a scris doctorul Hill, care avea 67 de ani.

Biletul, descoperit de echipele de cautare intr-o geanta medicala rezistenta la apa, a fost prezentat presei de sotia doctorului, Ann Hill.

Accidentul aviatic a avut loc vinerea trecuta, in timp ce doctorul Hill (din Alma, Michigan) insotea un pacient bolnav de cancer, Don Pavlik, catre o clinica din Minnesota. Cei doi, impreuna cu sotia lui Pavlik, Irene, si co-pilotul Earl Davidson au murit in urma tragediei. Singurul supravietuitor al accidentului a fost pilotul Jerry Freed, care a fost salvat.

Potrivit informatiilor, Freed obisnuia deseori sa transporte bolnavi la clinica din Minnesota. Vinerea trecuta, la o ora dupa ce decolase din Alma, pilotul a anuntat turnul de control din Minneapolis ca se confrunta cu probleme tehnice.

Deasupra lacului Michigan, in mijlocul unor vanturi puternice, Freed a decis sa se intoarca si i-a anuntat pe pasageri sa se pregateasca pentru o aterizare de urgenta. Aparatul insa s-a prabusit.

Paza de Coasta din SUA si cea canadiana au lansat imediat operatiuni de cautare si salvare, cu elicoptere, avioane si barci. Operatiunile au fost sistate dupa ce oficialii au ajuns la concluzia ca, in afara de Freed, nu exista supravietuitori ai accidentului.