Accidente in lant pe mai multe autostrazi din statul american Kansas, unde s-a abatut duminica o puternica furtuna de zapada. Zeci de masini s-au ciocnit din cauza poleiului si a vizibilitatii reduse, 15 persoane fiind ranite usor, relateaza CBSNews. Cel mai grav dintre accidente s-a petrecut pe Autostrada 70, in apropiere de orasul Kansas City, unde nu mai putin de 40 de masini au fost implicate intr-un imens carambol.

Circulatia pe mai multe autostrazi din Kansas, Statele Unite, a fost blocata mai multe ore, duminica dupa-amiaza, de zecile de accidente rutiere produse din cauza conditiilor meteo nevaforabile. Echipele de salvare au intervenit ore in sir sa scoata oamenii blocati in masinile avariate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit grav.

Pe Autostrada 70, care traverseaza statul american de la vest la est, zeci de autoturisme si autocamioane, dar si doua autobuze, au fost implicate intr-un imens accident in lant. Coloana de masini s-a intins pe aproape doi kilometri, iar autoritatile au fost nevoite sa inchida autostrada, timp de mai multe ore, pe ambele sensuri.

La Spitalul Universitatii din Kansas au fost aduse pentru ingrijiri medicale circa 15 persoane, insa niciuna nu prezenta rani grave. Majoritatea erau victimele unui alt accident in lant, petrecut pe Autostrada 35, unde peste 20 de autoturisme s-au izbit intr-un carambol.