Cu un an in urma un jucator impatimit de blackjack s-a hotarat sa iti foloseasca cunostintele si "indemanarea" in materie de jocuri de noroc pentru a ajuta o familie ce se afla in dificultate sa isi plateasca toata datoriile. Anul acesta, Robin Hood, dupa cum s-a autointitulat barbatul, va face acelasi lucru si este in cautarea unor oameni ce sunt intr-o situatie disperata.

"Ma intereseaza orice persoana care are datorii si are nevoie de ajutor", a declarat jucatorul anonim, care isi va petrece mult timp in anul ce vine in salile de jocuri de noroc din Las Vegas pentru a-si indeplini scopul. "Voi cauta cea mai impresionanta si mai induiosatoare poveste. Asta e tot."

Anul trecut, "RobinHood702" (numarul din nume vine de la codul postal al Las Vegasului) si-a deschis o pagina web unde i-a incurajat pe oameni sa isi spuna povestea printr-un scurt clip video, acesta primind in scurt timp mii de cereri de ajutor de la oameni cu probleme financiare majore. El a ales un cuplu din Detroit ce avea o fiica care suferea ce cancer la creier si avea o datorie de 35.000 de dolari.

Anul acesta barbatul va incerca sa ajute inca o familie. "Voi cauta cea mai impresionanta si mai induiosatoare poveste. Asta e tot", a declarat barbatul pentru FoxNews. "Si eu am avut parte de un an foarte greu, am trecut prin tragedii si dificultati financiare si inteleg asemenea situatii. Tocmai din aceste motive, eu sunt hotarat sa mai ajut o familie anul acesta. Toti ne luptam. Nimanui nu ii e usor in aceasta perioada si eu stiu asta foarte bine", a mai declarat barbatul.