Unul dintre aeroporturile internationale din Moscova se pregateste pentru aterizarea de urgenta a unui avion din Vladivostok. Potrivit Ministerului pentru Situatii de Urgenta, dupa ce aeronava A-330 de pasageri a decolat din cel mai mare oras din Extremul Orient rus, pe pista au fost gasite bucati din rotile aparatului.

"Dupa ce A-330 a decolat din Vladivostok, au fost gasite bucati din roti pe pista, cel mai probabil de la acest avion", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului pentru RIA Novosti. Iar bucatile "nu sunt putine", a precizat acesta. Aeronava si-a continuat zborul spre Moscova in loc sa se intoarca la aeroport, pentru ca trebuie sa isi epuizeze combustibilul inainte de aterizarea de urgenta.

Avionul trebuie sa aterizeze pe aeroportul international Vnukovo, unde mai multe ambulante au fost chemate pentru a prelua eventualele victime. Nu exista, insa, informatii cu privire la numarul persoanelor aflate la bord sau la momentul in care aeronava trebuie sa aterizeze la Moscova.