Un belgian care a castigat 7,5 milioane de euro la loterie doneaza jumatate din castigul saracilor. Numele barbatului nu a fost dat publicitatii. Tot ce se stie despre el este ca locuieste intr-o localitate situata in apropiere de granita cu Olanda, anunta Euronews, citat de Rador.

Binefacatorul anonim a inceput sa ofere cecuri pentru combustibil pentru incalzirea a aproximativ 100 de familii sarace din localitate. "Toata lumea intreaba cine este, toata lumea are o idee despre cine ar putea fi. Noi credem ca este un barbat in varsta de 50 de ani care are doi copii, dar toata lumea speculeaza pe tema asta", a declarat o localnica. Ceea ce se stie este ca barbatul a castigat la loterie in urma cu doua saptamani.

"Mi-a spus ca a simti si el gerul iernii si ca s-a gandit ca i-ar putea ajuta pe oamenii care sunt in nevoie. Am primit o serie de telefoane de la locuitori din orasele vecine care m-au intrebat daca pot beneficia de donatia belgianului, dar acesta mi-a spus ca doreste sa isi ajute concitadinii", a declarat o persoana intervievata.