Președintele SUA, Donald Trump, a scris, vineri, pe Twitter, că fostul director FBI, James Comey, este un „mincinos” și o „mizerie”, după ce fostul șef al poliției federale tocmai și-a lansat o carte extrem de critică la adresa liderului american, relatează AFP.

Donald TrumpFoto: Wikipedia

Președintele american și-a turnat pe Twitter tot „veninul” împotriva fostului șef FBI demis brusc în mai 2017, și care tocmai a început un lung turneu al studiourilor de televiziune pentru a-și face cunoscută cartea.

„James Comey este un turnător și un mincinos. Practic, toată lumea din Washington credea că ar trebui să fie concediat pentru munca teribilă pe care o făcea - până când a fost, de fapt, concediat. El a scurs informații CLASIFICATE, pentru care ar trebui să fie urmărit penal. A mințit la Congres sub JURĂMÂNT”, a scris Trump, care a continuat: „Este slab... și o mizerie(...) A fost o mare onoare să scap de James Comey!”

Intitulată „A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership", cartea de 300 de pagini îl descrie pe Trump drept un președinte mincinos care impune anturajului său un cod ciudat de loialitate.