Proprietarii unei serviete pierdute in Berlin, fabricata de un renumit producator italian, au cumparat o pagina intreaga de publicitate pentru a publica un anunt intr-un cotidian german, vineri, in care au promis o recompensa de 30.000 de euro pentru recuperarea obiectului, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Acel anunt anonim, publicat in cotidianul Bild, afirma ca proprietarii doresc sa recupereze o servieta Brioni, de culoare gri, "inclusiv continutul complet al acesteia".

Anuntul nu mentioneaza ceea ce se afla in acea servieta, care a fost pierduta la ora pranzului intr-un restaurant din principala gara feroviara din Berlin, pe 4 noiembrie. Proprietarii servietei pot fi contactati prin intermediul unei adrese de e-mail.

O pagina integrala de publicitate in editia berlineza a cotidianului Bild costa 23.866 de euro, a precizat publicatia germana.

Politia din Berlin a spus ca a fost intr-adevar contactata in legatura cu furtul unei serviete din principala gara feroviara din capitala Germaniei pe data de 4 noiembrie, insa nu a confirmat daca obiectul este acelasi cu cel la care face referire anuntul publicitar publicat in cotidianul Bild.