Trupa Eagles of Metal, care concerta in sala Bataclan in timpul atentatelor de la Paris de saptamana trecuta, a oferit un interviu pentru Vice despre ce s-a intamplat in Bataclan in seara tragica. Interviul integral va fi publicat saptamana viitoare,potrivit The Guardian.

Trupa Eagles of Death Metal ce concerta in BataclanFoto: Wikipedia

In interviu, solistului trupei americane, Jesse Hughes povesteste cum multi fani au murit in sala de concerte pentru ca au refuzat sa-si lase prietenii in urma. De asemenea, Hughes mentioneaza ca o parte din cei prezenti s-au ascuns in cabina trupei, insa au fost ucisi de teroristii care le-au gasit ascunzatoarea. Singurul care a supravietuit a fost un baiat ascuns in spatele jachetei de piele a solistului.

89 de persoane au fost ucise in sala de concerte Bataclan, in timp ce alte peste 100 de persoane au fost ranite, dupa ce mai multi jihadisti au tras in multime.

Vice a publicat, sambata, un minut din interviul cu solistul Eagles of Metal, Jesse Hughes, si cu unul dintre fondatorii trupei, Josh Homme. Interviul integral va fi publicat saptamana viitoare.

Mai multe persoane s-au ascuns in cabina noastra din culise, insa teroristii au reusit sa intre si i-au ucis pe toti, cu exceptia unui baiat ascuns in spatele jachetei mele de piele [...] Fanii se prefaceau ca sunt morti si erau atat de speriati - foarte multi oameni au fost ucisi pentru ca au refuzat sa-si lase prietenii in urma. Multi oameni s-au pus in fata altora pentru a-i proteja”, a sustinut Jesse Hughes pentru Vice.