Autoritatile germane au anuntat ca au descoperit corpurile a sapte copii intr-o locuinta din orasul german Wallenfels, aflat la granita cu Cehia, informeaza Mediafax citand BBC News.

Potrivit politiei germane, cadavrele celor sapte copii, descoperite pana in prezent, au fost gasite intr-o locuinta din orasul german Wallenfels, dupa ce o femeie a alertat autoritatile.

Nu se stie de cat timp copiii se aflau acolo sau de cat timp decedasera. Autoritatile germane au precizat ca investigatii vor dura, avand in vedere starea avansata de descompunere a corpurilor.

Potrivit presei germane, pe proprietatea respectiva ar fi locuit un cuplu cu mai multi copii, dar care s-ar fi despartit de curand.

Politia a precizat ca a intervievat un locatar anterior al proprietatii respective, o femeie in varsta de 45 de ani.

Primarul orasului Wallenfels, Jens Korns, a declarat ca locuitorii orasului sunt socati de aceasta descoperire.

"Incidentul a avut loc intr-un spatiu mic si sigur si acum oamenii sunt socati si tristi din aceasta cauza", a declarat Korns, pentru inFranken.de.

Germania s-a mai confruntat cu astfel de cazuri de infanticid in ultimii ani. Anul trecut, o femeie a fost condamnata pentru ca a ucis doi dintre copii sai si le-a ascuns corpurile intr-un frigider, in timp ce corpurile a noua nou-nascuti au fost descoperite in ghivece de flori intr-un oras aflat la granita cu Polonia in 2005.