Julie Gayet, actrita care ar avea o relatie cu presedintele Frantei, Francois Hollande, a intentat o actiune judiciara impotriva filialei franceze a revistei Closer, dupa dezvaluirile despre relatia cu seful statului.

Actrita de comedie a cerut revistei Closer sa retraga de pe site materialele publicistice despre presupusa relatie pe care ea ar avea-o cu presedintele Francois Hollande, relateaza presa franceza si belgiana, citata de Mediafax.

Plangerea se refera la incalcarea dreptului la viata privata, in contextul in care revista mondena Closer a publicat o serie de imagini cu Julie Gayet alaturi de Francois Hollande, scriind sapte pagini despre relatia acestora.

Francois Hollande a declarat ca nu va da in judecata revista Closer, insa s-a declarat "foarte indignat" din cauza dezvaluirilor publicatiei de tip tabloid.

Actrita Julie Gayet are un agent de securitate platit de statul francez - surse

Actrita Julie Gayet, care ar avea o relatie cu presedintele Frantei, Francois Hollande, este insotita permanent de un agent de securitate angajat de statul francez, scrie ziarul Le Monde, potrivit Mediafax.

Fotoreporterul Sebastien Valiela, cel care a vandut imaginile cu Francois Hollande si Julie Gayet revistei Closer, a explicat ca a reusit sa faca fotografiile urmarindu-l pe un agent de securitate care o insoteste permament pe actrita.

Este prima data cand apare informatia despre existenta unui agent de securitate al actritei Julie Gayet, noteaza Le Figaro, lucru care ar confirma formal relatia acesteia cu presedintele Frantei.

Revista Closer a dezvaluit ca Francois Hollande, in varsta de 59 de ani, are o relatie amoroasa cu actrita Julie Gayet, in varsta de 41 de ani. Hollande a evitat, in cursul conferintei de presa organizate marti la Paris, sa comenteze informatiile despre relatia amoroasa pe care ar avea-o cu actrita Julie Gayet; de asemenea, el nu a precizat daca mai are o relatie cu Valerie Trierweiler, partenera sa declarata. "Fiecare poate avea probleme in viata sa personala. Este si cazul nostru. Sunt momente dureroase. Problemele private sunt tratate in mod privat, in intimitatea respectarii fiecaruia. Nu este nici locul, nici momentul de a face acest lucru acum. Nu voi raspunde la nicio intrebare pe aceasta tema azi. O voi face inainte de intalnirea pe care o am", a spus Hollande marti, referindu-se la vizita oficiala pe care o va efectua in Statele Unite pe 11 februarie.

Partenera declarata a lui Hollande, Valerie Trierweiler, ramane spitalizata pe termen nedeterminat, a anuntat Biroul acesteia, citat de ziarul Le Monde. "Medicii considera ca are nevoie de mai multa odihna si va ramane spitalizata. Medicii vor stabili cand va putea fi externata", a explicat un apropiat al Primei Doamne a Frantei de la Palatul Elysee. "Are nevoie sa se recupereze dupa socul suferit. Are nevoie de liniste", precizeaza sursa citata. Revista Ici Paris a dezvaluit ca Valerie Trierweiler a luat, dupa cearta cu presedintele Frantei, in care acesta i-ar fi recunoscut relatia cu Gayet, un anxiolitic puternic din clasa benzodiazepinelor, indicat pentru tulburari nevrotice si anxietate, iar agentii de securitate au decis transportarea la spital.