Un elicopter s-a prabusit peste cladirea unui bar de pe malul raului Clyde in Glasgow, Scotia, transmite BBC News pe site-ul de Internet. Jim Murphy, un parlamentar laburist, a declarat ca conducea prin acest cartier "pentru cateva secunde cand am vazut ceea ce parea a fi un elicopter prabusit peste un pub". Conform acestuia, ar fi mai multi raniti, informeaza Mediafax.

Accident elicopter GlasgowFoto: Captura YouTube

UPDATE Mai multe persoane au fost prinse intre daramaturi dupa accident, serviciile de urgenta specificand ca au salvat deja mai multi raniti, conform AFP. In interiorul barului la momentul accidentului se aflau in jur de 120 de persoane.

Acesta a declarat pentru BBC News Channel ca brigada de pompieri i-a spus ca un accident de elicopter a avut loc.

Acesta a declarat ca "o multime de oameni" se imbulzeau afara din bar. Conform lui, aproimativ 40 de pompieri se aflau la fata locului iar trecatorii acordau ajutor.

Politia din Scotia a declarat ca doi ofiteri de politie si un pilot civil se aflau la bordul elicopterului de tip Eurocopter EC 135 T2, care s-a prabusit pe acoperisul unui bar la ora locala 22:25 (00:25 ora Romaniei). Potrivit serviciilor de urgenta, sute de oameni se aflau in interiorul barului in momentul accidentului. Fortele de ordine nu au fost in masura pana acum sa confirme daca membrii echipajului au fost raniti sau sa ofere o estimare a numarului victimelor.