Mare bucurie pentru fanii filmului Hobbitul. Realizatorii peliculei au anuntat ca prezinta pe internet, la inceputul lui noiembrie, un mic fragment din partea a doua a trilogiei numita "Dezolarea lui Smaug".

Cinematografe la Londra , New York , Los Angeles si Wellington vor fi conectate prin satelit la acest eveniment la care vot participa mai multi actori din distributia filmului, a declarat luni regizorul Peter Jackson pe pagina sa de Facebook .

Jackson nu a comunicat lista oficiala a participantilor, dar site-ul oficial al filmului ii mentioneaza pe Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans si Andy Serkis.

Alte cinematografe din lume vor fi selectate pentru a transmite aceasta prezentare care poate fi urmarita si pe Internet, eveniment care va avea loc cu aproximativ o luna inainte de lansarea oficiala a partii a doua "Dezolarea lui Smaug".

Filmul ar urma sa intre in cinematografe in 11 decembrie in Franta , Belgia si Elvetia si in 13 decembrie in Statele Unite.

Prima parte a trilogiei , "O calatorie neasteptata ", a fost pe ecrane in luna decembrie a anului trecut . Cea de a treia si ultima parte este programata sa ruleze in iulie 2014.

Potrivit site-ului oficial al filmului, productia a costat pana acum 561 milioane de dolari.