Aflat in turneu in vestul SUA, presedintele Barack Obama a stat miercuri seara in hotelul din Beverly Hills unde sambata a murit cantareata Whitney Houston, potrivit jurnalistilor care il insotesc pe presedinte, relateaza AFP.

Obama a sosit miercuri dupa-amiaza la Beverly Hilton, un hotel de lux situat in vestul metropolei Los Angeles. El urma sa participe in cursul serii la doua reuniuni de strangere de fonduri in vederea realegerii sale, in cartiere instarite din metropola.

Corpul neinsufletit al lui Whitney Houston a fost descoperit sambata "sub apa", in cada din camera ei de la Beverly Hilton, un hotel frecventat de vedete si care gazduieste anual gala Globurilor de Aur.

Nici o explicatie oficiala nu a fost inca oferita despre decesul brutal la 48 de ani al celei care a dominat scena muzicala americana pop si soul in anii '80 si '90, vanzand aproape 170 de milioane de discuri.

Purtatorul de cuvant al lui Obama, Jay Carney, a calificat luni aceasta disparitie drept "tragedie" si s-a declarat sigur ca Obama "se roaga" pentru familia cantaretei, in special pentru fiica sa de 19 ani.