Un angajat al unui restaurant fast food McDonald’s din New York a fost filmat in timp ce lovea doua cliente cu o bara de metal, transmite LiveLeak. Rayon McIntosh (31 de ani) poate fi observat in timp ce le loveste repetat pe cele doua femei, dupa o cearta legata de comanda de mancare facuta de cliente.

Imagini violenteFoto: Captura LiveLeak

Inregistrata a fost facuta vineri dimineata de un client al restaurantului aflat in Greenwich Village, o zona din cartierul Manhattan.

Potrivit informatiilor, McIntosh le-a atacat cu bara de metal pe cele doua femei, care sarisera tejgheaua sa-i reproseze problemele legate de comanda pe care o facusera. Una dintre cliente poate fi vazuta cum il loveste cu palma peste fata pe angajatul restaurantului McDonald's.

McIntosh le-a lovit repetat pe cele doua cliente, in timp ce acestea erau cazute la pamant.

Una dintre femei a suferit o fractura craniana, care a necesitat operatie, si o mana rupta, in timp ce cealalta victima a suferit si ea mai multe vanatai pe corp.

McIntosh, care a fost arestat, a fost pus sub acuzare pentru agresiune si detinere ilegala a unei arme. Judecatorul a stabilit cautiunea lui la 40.000 de dolari.

La randul lor, cele doua femei au fost acuzate de amenintari, tulburarea linistii publice si incalcarea unei proprietati private.

NYPD a anuntat ca Rayon McIntosh a fost eliberat conditionat la inceputul acestui an, dupa ce a stat 10 ani in inchisoare pentru omorarea unui prieten de-al sau, in mai 2001, in fata unui centru comercial din Westchester. El a fost condamnat atunci pentru omor involuntar.

Atentie, imagini violente!