Odată cu transferul la Bayern Munchen, Harry Kane a sperat că va reuși în sfârșit să câștige trofee. După ce nemții au fost eliminați din semifinalele UEFA Champions League de Real Madrid, Bayern a ratat și ultima șansă de a mai câștiga un trofeu în acest sezon.

Harry KaneFoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> VIDEO Vinicius, fază virală în finalul meciului dintre Real și Bayern - Ce nu s-a văzut la TV

>> De la suporter la erou pe Santiago Bernabeu - Povestea lui Joselu, omul care a calificat-o pe Real Madrid în finala Champions League

Pizzeria Domino, ironie la adresa lui Harry Kane după ce acesta a ratat și ultima șansă de a câștiga primul său trofeu în fotbal

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Harry Kane este unul dintre cei mai buni atacanți la ora actuală.

Prestațiile sale de excepție în tricoul lui Tottenham i-au adus în vara anului 2023 un transfer la Bayern Munchen, cea mai titrată echipă a Germaniei.

Bavarezii au plătit nu mai puțin de 95 de milioane de euro pentru serviciile internaționalului englez, iar Kane a livrat pe teren încă din primele sale jocuri, reușind să ajungă în prezent la 44 de goluri și 12 pase decisive în 45 de meciuri pentru Bayern.

Din păcate însă, deși acesta spera că în acest sezon va pune punct perioadei negre a carierei sale, el neavând niciun trofeu în palmares, Kane va mai avea de așteptat cel puțin un sezon pentru acest lucru.

Asta pentru că în urma returului cu Real Madrid din semifinalele UEFA Champions League (2-1), Bayern a ratat și ultima șansă de a cuceri un trofeu în acest sezon.

Bavarezii au fost eliminați prematur din Cupa Germaniei de Sandhausen, formație din al treilea eșalon al fotbalului german, mai mult decât atât, au pierdut și titlul după 11 sezoane la rând în care au dominat competiția internă.

Ultimul trofeu ce putea fi luat în calcul era UEFA Champions League, dar visele acestora au fost spulberate, Bayern fiind eliminată din drumul spre Wembley de Real Madrid.

Domino's Pizza, un lanț celebru de pizzerii din Statele Unite ale Americii, nu a ratat momentul de a-l ironiza pe Harry Kane și au prezentat un nou preparat din meniul lor: Pizza Trofeul lui Harry Kane, alături de o imagine cu o cutie de pizza goală.

Postarea acestora a devenit virală rapid pe Twitter și a făcut înconjurul lumii.

>> Expertul Marca în arbitraj explică de ce golul lui Bayern Munchen contra Realului a fost anulat incorect

>> Scandal după calificarea Realului în finala Champions League - Antrenorul lui Bayern despre arbitraj: „Un dezastru total”

>> VIDEO Momentul când Santiago Bernabeu a erupt - Decizia VAR a declanșat sărbătoarea