Nu știm niciodată totul despre părinții noștri. O putem crede, dar ei au mai trăit o viață înainte să ne naștem noi. Și s-ar putea să fi fost una plină de secrete. Iar pe 4 martie a fost lansat un serial nou, care dramatizează revelația înfricoșătoare că oameni despre care credeam că știm totul se dovedesc a fi cu totul alții.

Heathcote si Collette in Pieces of herFoto: Netflix

„Pieces of Her / Frânturi din ea” este o adaptare a unui roman de succes din 2018 de Karin Slaughter și vine cu o enigmă tulburătoare: „Și dacă mama ta este John Wick?”. În ziua în care împlinește 31 de ani, Andy Oliver (jucată de Bella Heathcote) și mama ei (Toni Collette) se trezesc într-un pericol mortal când un om înarmat deschide focul într-un mall. Spre uriașa surpriză a lui Andy, Laura intervine fulgerător și îl anihilează pe trăgător, dar apare involuntar într-o înregistrare video care devine virală. Celebritatea nedorită atrage atenția unor oameni periculoși din viața anterioară a Laurei, despre care Andy nu știa nimic.

Cartea promite ca serialul să fie un nou succes. Când a fost publicată în 2018, s-a bucurat de aprecieri entuziaste de la Entertainment Weekly, The Washington Post sau Kirkus Reviews: „o poveste care-ți pompează adrenalină direct în sânge”. Nu e de mirare că în cel mai scurt timp serialul este în Top 10 în nu mai puțin de 73 de țări, iar în România a țâșnit pe locul 2.

Surse: Inverse,Flix Patrol