Happy Cinema are plăcerea de a prezenta și anul acesta sezonul internațional de cinema 2021/2022 al Royal Opera House. Direct de pe scena emblematică din Covent Garden, mari artiști britanici și internaționali vor interpreta șase lucrări de referință din repertoriul Royal Ballet și Royal Opera House.

Spărgătorul de nuci la Happy CinemaFoto: Happy Cinema

Stagiunea debutează cu producția spectaculoasă a lui Peter Wright, Spărgătorul de nuci. Un favorit al sezonului de Crăciun si un veritabil regal artistic, Spărgătorul de nuci va fi proiectat la Happy Cinema Bucureşti, duminică, 12 decembrie și joi, 23 decembrie.

Îi vor urma, la începutul anului, Tosca lui Puccini, care prezintă design-ul binecunoscut al lui Paul Brown şi Romeo și Julieta a lui Kenneth MacMillan, adaptare clasică a piesei lui Shakespeare, pe muzica celebră al lui Prokofiev.

Sezonul va continua cu proiecția aniversară a lui Rigoletto de Verdi, cu ocazia a 171 de ani de la premiera sa, în 1851. Această versiune va fi prima producție a lui Oliver Mears de când a devenit director al Operei Regale, în 2017 și va fi difuzată în cinema în martie 2022.

La Traviata de Richard Eyre va fi prezentat în aprilie, iar Lacul Lebedelor în mai 2022. Considerată o capodoperă a repertoriului de balet clasic, Lacul Lebedelor beneficiază de design-ul lui John Macfarlane și revine pe scenă după ce anul trecut a fost întreruptă din cauza pandemiei.

Un sezon grandios, ce poate fi urmărit integral la Happy Cinema București din Liberty Center! Biletele pentru primele spectacole au fost puse în vânzare pe www.happycinema.ro