Ultimul film în care apare actorul Kevin Spacey a bătut toate recordurile negative de box office după ce a obținut încasări de doar 126 de dolari în prima seară de proiecții în cinematografele americane, scrieGuardian.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Billionaire Boys Club” a fost ultimul film pe care actorul l-a făcut înainte de acuzațiile de hărțuire sexuală apărute în octombrie anul trecut, acuzații care privesc fapte ce ar fi fost comise în ultimele trei decenii.

În ciuda faptului că în film apar și alte nume cunoscute, cum ar fi Ansel Elgort și Taron Egerton, lansarea filmului a fost una discretă, iar pelicula a fost proiectată doar în cinematografe din 10 orașe americane.

Publicația Hollywood Reporter estimează că filmul a obținut, în medie, doar 12,75 dolari în fiecare cinema, în condițiile în care, în SUA, prețul mediu al unui bilet la film este de 9 dolari.

Spre comparație, filmul ”Baby Driver” din 2017, cu Spacey într-unul din rolurile principale, a obținut peste 20 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare.