Miercuri, 18 martie, începând cu ora 19.00, Sala ARCUB se transformă din nou într-un spatiu de întâlnire al cinefililor, pentru cea de-a doua editie a CineSoc la ARCUB. Filmul lunii martie este Animal Kingdom (2010), în regia lui David Michôd, productie ce îi are în distributie, printre altii, pe Guy Pearce, Joel Edgerton, Jacki Weaver si Ben Mendelsohn.

CineSoc martie: Animal KingdomFoto: ArCuB

Filmul Animal Kingdom prezintă lumea interlopă a oraşului Melbourne, supranumit Împărăţia fiarelor, și relaţiile tot mai tensionate dintre infractorii periculoşi şi la fel de periculoşii poliţişti, care transformă orașul în Vestul Sălbatic. Producția a fost distinsă cu Marele Premiu al Juriului la Sundance 2010 și nominalizată la Oscar şi Globurile de Aur în 2011.

CineȘoc este noul eveniment marca ARCUB, care transformă lunar sala de spectacole din Batiște 14 într-o sală de proiecție cinematografică. Programul urmărește să devină o alternativă la filmul de mall și, în același timp, o completare a ofertei existente deja în sălile independente din Centrul Bucureștiului.

Selecția nu ține cont de vârsta filmelor propuse, ci mai ales de calitatea lor, iar toate vor avea în comun caracterul provocator al subiectelor abordate.

Filmele sunt proiectate în versiune originală, cu subtitrare în română.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14). Preţul unui bilet este de 10 lei.