Caravana Metropolis – ‘Cinema in aer liber’ va prezenta la Piatra Neamt, in premiera nationala, filmul Puzzle Chinezesc / Casse-tête chinois, cea mai recenta productie a lui Cedric Klapisch. Proiectia va avea loc astazi, 3 iulie, de la orele 21.30, Strandul Tineretului din Piatra Neamt, anunta organizatorii.

Cele mai cunoscute filme in regia lui Cedric Klapisch sunt cele despre experienta Erasmus (L'auberge espagnole si continuarea Les Poupees russes), iar pe 16 mai a fost lansat ultimul film din trilogia despre grupul de prieteni internationali - Chinese Puzzle. Lungmetrajul urmareste povestea lui Xavier (Romain Duris) ajuns la 40 de ani, care se muta la New York, dupa ce fosta lui sotie (Kelly Reilly) il paraseste si se muta cu cei doi copii ai lor acolo. Comedia ii are ca protagonisti si pe Audrey Tautou si Cécile De France, si a fost foarte bine primit de catre critici si public in Franta.

Ajunsa la cea de-a treia editie, dupa doua sezoane in care a strans peste 130 000 spectatori, Caravana Metropolis – “Cinema in aer liber” a venit in premiera la Piatra Neamt, al cincilea oras pe care il viziteaza anul acesta, timp de o saptamana.

La Strandul Tineretului din Piatra Neamt, sapte filme noi-noute, dintre care trei in premiera nationala, multi-premiate la festivaluri internationale de film în 2014, vor fi proiectate de marti pana duminica, de la 21:30 și 23:30 (sambata), utilizand cel mai performant echipament de proiectie in aer liber din Romania. Ecranul gonflabil de 120 m² si singurul proiector digital mobil din tara, de 17.000 lumeni, permit urmarirea filmelor la o calitate inalta, intalnita in marile cinematografe ale lumii.

Intrarea publicului este libera.