Actorul Daniel Radcliffe, celebru pentru rolul Harry Potter din seria cu acelasi nume, se declara mandru de faptul ca a fost distribuit in cel mai nou thriller semnat de Alexandre Aja, "Horns", despre al carui scenariu iesit din tipare spune ca va castiga imediat publicul.

In acest lungmetraj Radcliffe joaca rolul unui barbat acuzat de crima, care se trezeste cu o mare mahmureala si cu o pereche de coarne crescute pe cap. Scenariul filmului este adapatat dupa un roman semnat de Joe Hill, fiul celebrului scriitor de fictiune Stephen King, scrie contactmusic.com, citat de Mediafax.

Protagonistul filmului, Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viata indestulata si plina de privilegii si vrea sa se casatoreasca cu Merrin Williams, iubita lui din copilarie. Merrin este violata si ucisa cu brutalitate, iar Ignatius devine principalul suspect al politistilor insarcinati cu rezolvarea cazului, ceea ce il umple de revolta si furie neputincioasa pe tanarul care a suferit o pierdere ireparabila.

In noaptea in care comemoreaza un an de la moartea lui Merrin, Ignatius isi ineaca amarul in bautura si comite fapte incalificabile, iar in dimineata urmatoare constata cu stupoare ca i-a crescut din tample o pereche de coarne. Metamorfoza suprarealista continua, iar coarnele de animal vin la pachet cu puteri diavolesti, Ignatius dobandind abilitatea supranaturala de a forta oamenii sa isi recunoasca pacatele, ceea ce nu-i poate fi decat de folos in tentativa de a-l identifica si pedepsi pe adevaratul asasin al lui Merrin.

"Cred ca are potential urias pentru a capta atentia publicului si de a-i zgandari imaginatia. Este o poveste nebuneasca, dar cu adevarat captivanta si, totodata, neobisnuita. Este de departe cel mai bun scenariu de la Potter incoace pe care l-am citit", a spus Radcliffe.

Actorul britanic Daniel Radcliffe a primit, recent, aprecieri pentru interpretarea rolului poetului Allen Ginsberg din filmul "Kill Your Darlings", prezentat in cadrul festivalului Sundance. Anterior, el a aparut in lungmetrajul "The Woman in Black / Femeia in negru" si pe Broadway, in muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying".

Acesta urmeaza sa il interpreteze pe Igor in noua ecranizate a romanului "Frankenstein", de Mary Shelley.

Daniel Radcliffe, in varsta de 23 de ani, este interpretul unui baiat vrajitor in ecranizarile romanelor din seria "Harry Potter" scrise de J. K. Rowling.

Actorul britanic a facut senzatie, in urma cu cativa ani, cand a aparut nud, in rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusa in scena pe West End (Londra) si pe Broadway (New York). In 2007, a jucat in lungmetrajul TV "My Boy Jack", in care a interpretat rolul tragic al fiului in varsta de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front in timpul Primului Razboi Mondial.