Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta vor juca in luna iunie a acestui an alaturi de cursantii celei de-a cincea serii de studenti ai Scolii Actorie de film, dupa un scenariu scris de Ana Agopian, Iulia Rugina si Oana Rasuceanu. Inscrierile la cea de-a cincea serie de cursuri, pentru incepatori si pentru avansati, sunt deschise publicului pana pe 9 martie a.c.

"Dragoste. Ura. Relatii" este tagline-ul acestui lungmetraj, care ii reuneste pentru prima data in aceeasi productie pe cunoscutii actori Dragos Bucur (Politist, adjectiv, The Way Back, Boogie, Furia), Alexandru Papadopol (Occident, Pariu cu viata, Iubire si onoare) si Dorian Boguta (Caravana cinematografica, Francesca, Lombarzilor). Filmul va fi regizat de Iulia Rugina (nominalizata la Gopo pentru scurtmetrajul Captivi de Craciun, castigatoare la concursul de proiecte cinematografice organizat de CNC cu lungmetrajul Breaking News) si va fi produs de actoriedefilm.ro

Dupa o serie de 12 scurtmetraje realizate pana acum cu cele patru serii de studenti absolventi ai Scolii de Actorie, pasul catre lungmetraj vine firesc pentru producatori.

Ultima serie de cursuri s-a incheiat cu trei filme regizate de Iulia Rugina, Jesus del Cerro si Vladimir Dembinski, iar doua dintre filmele de absolvire anterioare (Linia fierbinte, regia Paul Negoescu si Eclipsa, regia Vladimir Dembinski) vor fi prezentate in Festivalul NEXT 2012. Mai multe detalii despre inscrierea la cursuri si program gasiti pe siteul scolii,www.actoriedefilm.ro.