Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu "ataca cu parasute", in timp ce PSD are "piloti", la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4.000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

"Este un loc deschis si nu as vrea sa ne cada vreo parasuta in cap de la dl presedinte Basescu. Ne ataca cu parasute, noi avem piloti", a spus acesta, in aplauzele membrilor TSD.

In discursul sau, Victor Ponta a sustinut ca sub regimul Basescu femeile au fost "jignite, insultate", iar "cea mai mare insulta la adresa unei femei din Romania e sa o dai exemplu pe Elena Udrea".

"Nu exista insulta mai mare pentru o femeie in Romania", a subliniat el.

Primul ministru a vorbit despre un regim Basescu care "terorizeaza, asculta, ii considera pe toti romanii infractori ce trebuie pedepsiti preventiv", despre "vremuri in care frica, ura, saracia, dezbinarea au fost cuvintele de baza si politicile de baza".

Victor Ponta a continuat: "Avem datoria sa ne luptam pana la capat si in decembrie noi sa fim la presedintie si Basescu la ..." "Puscarie!", au raspuns tinerii TSD.

"Voiam sa zic la brutarie", a comentat primul ministru, iar mai tarziu, in discursul sau, a adaugat: "Aia cu brutaria am retinut-o si o facem!".

Discursul sau s-a incheiat cu scandarea: "Victor Ponta, presedinte!".

Anterior acestui discurs, Gabriel Oprea, seful UNPR, le-a spus tinerilor TSD ca "Victor Ponta are obligatia sa ajunga presedintele Romaniei".

La inceputul acestei saptamani, premierul Victor Ponta a declarat, intr-un miting electoral la Bacau, ca in Romania "exista o doamna care se ocupa cu ridicatul", dar nu si-ar dori sa fie mai bun ca Elena Udrea la acest capitol.