Un sofer baut si fara permis de conducere, care era urmarit de un echipaj de Politie pentru ca refuzase sa opreasca la semnalele agentilor, a lovit scuarul unui sens giratoriu din Pitesti, in noaptea de miercuri spre joi, iar autoturismul sau marca BMW plutind in aer pe o distanta de 15 metri, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Arges, soferul, ranit la cap, a fost imobilizat si incatusat, iar dupa ce a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, a fost dus la audieri, oamenii legii constatand ca nu are permis auto si consumase bauturi alcoolice.

Martorii accidentului spun ca masina a fost proiectata dupa impactul cu sensul giratoriu la inaltimea becurilor stalpilor de electricitate de pe bulevardul Nicolae Balcescu din Pitesti.

"A fost ceva nemaivazut, practic ca in filme, iar dupa impactul masinii cu scuarul sensului giratoriu, autovehiculul s-a ridicat la nivelul luminilor de la stalpi dupa care a aterizat, cred ca a 'zburat' vreo 15 metri prin aer", a declarat un martor.