O avarie produsa joi in sistemul de distributie a gazelor, in zona intersectiei Eroilor cu Carol Davila din Bucuresti, a provocat sistarea alimentarii cu gaze naturale in zona respectiva, fiind afectati circa 330 de clienti, informeaza oficialii Distrigaz Sud Retele, intr-un comunicat remis HotNews.ro. Reluarea alimentarii cu gaze naturale pentru clientii casnici si non-casnici afectati se va face vineri, in jurul orei 22:00.

La orele 11.45, dispeceratul Distrigaz Sud Retele a fost sesizat cu privire la o avarie produsa in sistemul de distributie, in urma fisurarii unei conducte de catre o firma contractata de catre companie pentru executarea lucrarilor de modernizare a retelei, se arata in comunicat.

Echipele de interventie ale companiei s-au deplasat imediat la fata locului si au luat primele masuri de siguranta, izoland perimetrul si sistand alimentarea cu gaze naturale in perimetrul respectiv.

Clientii Distrigaz din zona sunt rugati ca, in acest interval, sa verifice ca aparatele de consum sunt inchise, inclusiv aparatele automatizate si cele cu flacara de veghe, pentru a evita eventuale incidente.