Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite intr-un accident petrecut sambata pe DN 7, in zona localitatii Mintia, in imediata apropiere a municipiului Deva. Potrivit Politiei Rutiere, vinovat de producerea accidentului este un sofer de 68 de ani, din Timisoara, care circula spre Deva, transmite Agerpres.

Masina sa a intrat pe contrasens si s-a tamponat frontal cu un Ford condus regulamentar de un barbat de 41 de ani, din localitatea hunedoreana Ilia. In accident a mai fost implicata o masina care se afla in spatele Fordului, in incercarea de a evita impactul autoturismul lovindu-se de parapetul din partea dreapta a drumului.

"In urma accidentului si-au pierdut viata un barbat de 41 de ani si o femeie de 68 de ani. Este vorba de soferul Fordului si de sotia conducatorului auto din Timisoara", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, inspector Bogdan Nitu.

Soferul din Timisoara a fost grav ranit, iar o alta femeie de 72 de ani, din Deva, a suferit traumatisme usoare, ea aflandu-se ca pasager in cea de-a treia masina, care s-a lovit de parapetul drumului.

La fata locului au intervenit echipaje de la serviciile de descarcerare ISU Hunedoara, SMURD si Ambulanta.

Circulatia autovehiculelor pe DN 7 a fost blocata mai bine de o ora.