Sorina Placinta a afirmat marti ca doar Justitia poate stabili daca fiul sau Andrei, implicat luni noapte intr-un incident armat in Capitala, "poate stabili daca a actionat in legitima aparare sau a comis o greseala".

"Doar ancheta institutiilor abilitate poate stabili daca el a actionat in legitima aparare sau a comis o greseala", spune fostul ministru al Tineretului, intr-un comunicat de presa emis pentru "o informare corecta a opiniei publice".

"Andrei Razvan este un tanar responsabil, de 20 de ani. In cazul in care vor fi demonstrate informatiile prezentate public, el va raspunde pentru ceea ce s-a intamplat", spune parlamentarul PDL.

In comunicat, senatorul Sorina Placinta isi exprima increderea in Justitie: "Cred in justitie, cred in principiul ca legea se aplica tuturor, cu aceeasi unitate de masura. Crezul meu in acest principiu reprezinta singura mea implicare politica in acest incident".

Andrei Placinta este anchetat de Politie dupa ce a fost implicat luni noapte intr-un incident armat petrecut pe Strada Berzei din Capitala. O persoana a fost transportata la spital in urma altercatiei.

Fiul parlamentarului PDL s-a luat la cearta in mijlocul strazii cu iubita sa, pe care ar fi lovit-o de mai multe ori. Un trecator, care a vazut intreaga scena, a incercat sa intervina.

Tanarul s-a urcat in masina si l-a lovit pe trecator, acesta fiind transportat ulterior la spital, cu piciorul rupt. Un alt barbat a incercat sa aplaneze conflictul izbucnit si a tras mai multe focuri de arma. Andrei Placinta (20 ani) s-a ales cu doua rani superficiale, fiind internat intr-un spital din Capitala.