Autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost inchisa, miercuri seara, intre Fundulea si Capitala, din cauza poleiului de pe carosabil si dupa ce intre kilometrii 25 si 26 s-a format un pod de gheata, in zona urmand sa fie imprastiat material antiderapant, informeaza Mediafax.

Circulatia pe Autostrada A2 a fost oprita intre Fundulea si Bucuresti, doar pe sensul spre Capitala, intre orele 20.30 si 21.30, pentru ca echipele de interventie sa imprastie material antiderapant, potrivit reprezentantilor de la Dispeceratul CNADNR.

Comisarului Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, a declarat ca s-a decis inchiderea traficului pe autostrada A2 intre Fundulea si Bucuresti din cauza poleiului care s-a format pe carosabil.

El a precizat ca intre kilometrii 25 si 26 s-a format o portiune de gheata, iar in aceasta zona cinci masini au derapat si au iesit in decor.

Soferii care vin dinspre Constanta pot merge spre Bucuresti de la Fundulea pe DN3.

Miercuri, din cauza poleiului s-a circulat cu dificultate pe cele doua autostrazi si pe mai multe drumuri nationale din judetele Ilfov, Calarasi, Suceava, Braila, Buzau, Vrancea, Iasi si Covasna.