Familia unuia dintre bebelusii raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti a fost anuntata, miercuri, in mod eronat ca le-a murit copilul. Parintii bebelusului au spus ca sunt decisi sa mearga "pana la capat" pentru a-i actiona in instanta pe cei responsabili de aceasta confuzie, relateaza Mediafax.

Andrei Dragomirescu, tatal unuia dintre bebelusii raniti in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, declara, miercuri dimineata, ca a fost sunat de Politia Capitalei, care i-a transmis condoleante, anuntandu-l ca fiul lui a murit.

Si preotul Spitalului "Grigore Alexandrescu" a declarat, miercuri la pranz, ca parintii bebelusului au fost anuntati de Politia Capitalei ca le-a murit copilul, insa el tocmai vizitase copilul cu cateva minute in urma si acesta era in viata, dar in stare critica.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca nu a facut si nu va face nicio declaratie referitoare la cazul de la Maternitatea Giulesti.

Andrei Dragomirescu mai spunea, miercuri dimineata, ca nu i-a platit pe doctorii de la Maternitatea Giulesti, in schimb a platit asistentele si personalul auxiliar ori de cate ori dorea ca el sau rudele sale sa-l vada pe micut.