Primarul din Cogealac si 5 sateni au fost arestati pentru 29 de zile sub acuzatia de ultraj si tulburarea linistii publice. Cei sase au fost retinuti ieri pentru 24 de ore. HotNews.ro v-a prezentat filmul integral realizat de reprezentantul CEZ. In aceste imagini se poate vedea clar ca localnicii s-au folosit in confruntarea cu cei de la firma de paza si de un buldozer.

Conflictul din Cogealac dintre reprezentantii primariei, localnici si angajatii unei firme de paza a societatii care amplaseaza centrale eoliene a fost surprins de o camera de filmat. Imaginile au fost realizate de reprezentantii companiei CEZ care se ocupa de constructia parcului eolian de la Cogealac. HotNews.ro va prezinta filmul integral realizat de reprezentantul CEZ. In aceste imagini se poate vedea clar ca localnicii s-au folosit in confruntarea cu cei de la firma de paza si de un buldozer. Un alt aspect care atrage atentia este ca Politia a fost prezenta si a asistat la conflictul dintre cei care asigurau securitatea la parcul eolian, localnici si reprezentantii primariei.

Cinci persoane au fost ranite, luni, in localitatea Cogealac din judetul Constanta, fiind impuscate cu gloante de cauciuc, in urma unui conflict intre primar si localnici, pe de o parte, si angajatii unei firme de paza a societatii care amplaseaza centrale eoliene.

Imagini Cogealac