Realizatorul de televiziune Cristian Tabara a fost audiat la Sectia 9 Politie Bucuresti in legatura cu acuzatia conform careia ar fi abuzat o fata in varsta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a precizat ca realizatorul TV a fost invitat sa dea o declaratie la Sectia 9, marti, unde a negat toate acuzatiile care i s-au adus.

Comisarul Ciocan a mai spus ca politistii au inceput cercetarile dupa ce s-au autosesizat in acest caz, precizand ca presupusa victima nu a depus nicio plangere pana in momentul inceperii verificarilor, ci doar a relatat la Politie despre aceasta situatie.

Totodata, fata de 12 ani si mama sa, care a fost implicata intr-o relatie cu Cristian Tabara, au fost audiate de politisti. Potrivit lui Ciocan, minora a relatat in detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat de ea, pe vremea cand mama sa si Tabara formau un cuplu.

Christian Ciocan a adaugat ca, in urma depunerii declaratiilor tuturor partilor implicate, politistii urmeaza sa desfasoare o serie de acte procedurale.

Contactat, miercuri, de Mediafax, Cristian Tabara a refuzat sa faca orice fel de comentariu.

El declarase marti ca nu stia de acuzatiile care i se aduc si ca va urma calea oficiala in acest caz.

"Nu stiam de acest dosar. Astept intai sa aflu ceva oficial. Daca exista intr-adevar aceasta chestiune, prefer sa urmez calea oficiala. Nu stiu ce este cu toata povestea asta. Este o prostie cap-coada", a spus marti Cristian Tabara.