La o saptamana de la sinuciderea Madalinei Manole, mama si tatal artistei sunt audiati, joi dimineata, la Parchet. Parintii Madalinei sustin ca sotul cantaretei, Mircea Petru, ar avea o responsabilitate morala fata de cele intamplate.

"Sunt hotarati sa spuna ceea ce s-a intamplat cu adevarat in casa Madalinei. Ceea ce a povestit Madalina, ce a trait in casa, cum nici mama Madalinei, nici Madalina nu prea aveau acces la propriul ei copil, cum totul era dirijat, manevrat, de sotul Madalinei si mama acestuia", sustine avocata familiei, Beatrice Comarniceanu, potrivit Realitatea TV.

"Din ce spun parintii ei, in casa mai mult domina sa spunem cocosul decat gaina, ceea ce pe ea a cam demoralizat-o si, fiind o persoana delicata, finuta, din pacate s-a lasat cu alte urmari. Pe Madalina a daramat-o foarte mult dorinta acestuia ca in luna februarie sa ia copilul din Otopeni, sa-l duca la mama in Botosani", a mai spus avocata.

Tatal Madalinei Manole a povestit recent pentru mai multe publicatii ca sotul si soacra vedetei au refuzat categoric ca Madalina sa ajunga la un psiholog, desi avusese inca din luna mai prima tentativa de sinucidere.

In replica, in primul interviu acordat la ProTv de Mircea Petru, sotul Madalinei Manole spune ca prefera sa nu comenteze declaratiile socrului.

Pe 14 iulie, chiar in ziua cand implinea 43 de ani Madalina Manole s-a sinucis. A baut 400 de mililitri de pesticid.