Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, ca nu a fost inca citat de procurorii DNA in dosarul lui Dan Diaconescu, edilul precizand ca asteapta citatia la sfarsitul acestei saptamani si ca se va prezenta la procurori pentru a spune ca nu are nicio legatura cu cazul.

  • "E o ciudatenie. A dat telefon cineva de la DNA cand eram in concediu. A urmat sa ma citeze, ca sa ma cheme pe acolo. Probabil ca o sa ma cheme saptamana viitoare, saptamana asta pe la sfarsit probabil sau la inceputul saptamanii viioare", a afirmat Chiliman, potrivit Mediafax.
  • "Am inteles ca ar fi vorba de o declaratie facuta de cineva de pe-acolo ca primarul... sau asa ceva. Pai sunt mii de primari. Domnul Diaconescu cred ca mi-a dat o data telefon sa imi ceara sa-i organizez eu niste locuri de parcare pe trotuar, in mod ilegal, in fata sediului OTV, lucru pe care l-am refuzat. Era prin 2005, sfarsit de an, inceput de 2006. De atunci eu n-am mai vorbit cu dansul. Nu vad ce legatura am eu cu chestia asta", a spus edilul liberal.
  • "Oricum o sa ma duc sa fac declaratia asta si acolo (n.r. - la DNA)", a conchis Andrei Chiliman.