Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a fost internat la Spitalul Cantacuzino, dupa ce, vineri, i s-a facut rau in timpul judecarii procesului sau, instanta suprema amanand discutiile in acest caz pentru 3 mai.

Ioan Avram Muresan a fost dus cu ambulanta de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) la Spitalul Cantacuzino, din cauza unor probleme de sanatate, au declarat surse medicale, citate de Mediafax.

Muresan a venit, vineri, la instanta suprema, care judeca dosarul in care acesta, impreuna cu fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes, sunt acuzati de fapte de coruptie.

Alaturi de cei doi este inculpat si omul de afaceri Gheorghe Ciorba, pentru cumparare de influenta, in forma continuata.

Potrivit rechizitoriului Directiei Nationale Anticoruptie, in 13 septembrie 2007 si 23 septembrie 2007, Remes, in calitate de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale la acea data, ar fi acceptat si primit produse alimentare in valoare de 1.500 de lei si suma de 15.000 de euro de la Gheorghe Ciorba, prin intermediul lui Muresan.