Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o avertizare COD GALBEN de ninsori si intensificari de vant in intervalul 17 februarie, ora 12 - 18 februarie, ora 09. In intervalul mentionat vor fi ninsori pe arii extinse in Banat si Crisana, mai abundente in zona de munte aferenta.

In aceste regiuni, stratul de zapada nou depus va fi consistent, iar vantul va prezenta intensificari temporare cu viteze de pana la 50...55 km/h, viscolind ninsoarea.

Va ninge si in Maramures si cea mai mare parte a Transilvanei, dar nu insemnat cantitativ sau viscolit.

In Bucuresti ninge

Vremea se va incalzi usor in urmatoarele doua zile, dar temperaturile se mentin scazute pentru aceasta perioada a anului si va continua sa ninga pe arii largi din Romania, cel putin marti, pentru ca miercuri ninsorile sa se restranga. In Bucuresti, continua sa ninga la aceasta ora, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse marti intre 3 si 4 grade, potrivit tvr.ro.

Prognoza pentru Romania - luni

  • Vremea este rece pentru aceasta perioada a anului, cerul este mai mult noros si local ninge, mai ales in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade. Temperaturile minime se vor situa intre -11 si -1 grade.

Prognoza pentru Bucuresti - luni

  • Cerul este noros si trecator va ninge. Temperatura maxima va fi de 2 ... 3 grade. Temperatura minima va fi cuprinsa intre -4 si -2 grade.

Prognoza pentru Romania - marti

  • Vremea va fi rece, geroasa dimineata in Transilvania si in subcarpati. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea vestica a tarii, unde pe arii relativ extinse va ninge. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ninsorile slabe si izolate.
  • Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade. Temperaturile minime se vor situa intre -14 si -4 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

Prognoza pentru Bucuresti - marti

  • Vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3 - 4 grade, iar minimele vor fi cuprinse intre -5 si -3 grade.

Prognoza pentru Romania - miercuri

  • Cerul va fi mai mult noros. Va mai ninge local in regiunile sud-vestice si in zona de munte si doar pe arii restranse in rest. Dimineata, in sud-est vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor situa intre -12 si -2 grade, usor mai ridicate pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, posibil usor mai ridicate in sudul extrem.

Prognoza pentru Bucuresti - miercuri

  • Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de -5 grade. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade.