Repetitiile pentru Parada Militara de la Bucuresti, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, vor afecta circulatia in zona Arcului de Triumf pe 25 si 27 noiembrie, anunta Ministerul Apararii.

• intre orele 05:30 si 09:30 se va inchide segmentul central al Soselei Kiseleff (intre Piata Presei si Arcul de Triumf), precum si banda a III-a de circulatie pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti (intre Fantana Miorita si Piata Presei).

• intre orele 09:30 si 13:00 traficul va fi inchis total pe Soseaua Kiseleff si strazile adiacente (intre Piata Presei, Arcul de Triumf si Piata Victoriei), strada A.Constantinescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul Maresal Averescu (intre Arcul de Triumf si bulevardul Marasti), bulevardul General Constantin Prezan (intre Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle). Totodata, intre aceste ore, circulatia va fi restrictionata temporar pe bulevardul Poligrafiei, bulevardul Marasti si strada Arhitect Mincu.

Ministerul Apararii precizeaza ca, in aceste zile, aeronave apartinand Fortelor Aeriene vor efectua zboruri de antrenament deasupra Capitalei.

Pe 1 Decembrie, in Bucuresti, vor defila blocuri de parada constituite din militari si tehnica, apartinand categoriilor de forte ale Armatei Romaniei, Ministerului Internelor si Reformei Administrative, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza.

Ministerul Apararii solicita "intelegere participantilor la trafic si cetatenilor din Bucuresti pentru eventualele neplaceri cauzate de restrictionarea circulatiei pe timpul repetitiilor".