Ministrul Muncii confirma posibilitatea ca Guvernul sa inghete majorarile salariale pentru profesori

de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 26 octombrie 2008, 16:12 Actualitate | Esenţial


Mariana Campeanu
Foto: AGERPRES
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat duminica, pentru NewsIn, ca pozitia dominanta in randul ministrilor, inaintea urmatoarei sedinte a Guvernului, vizeaza emiterea unei Ordonante de Urgenta pentru inghetarea salariilor, majorarile pentru cadrele didactice nefiind cuprinse in proiectul de buget pe 2009. "Bineinteles. Aceste majorari nu au fost trecute in bugetul pe anul 2009", a afirmat Mariana Campeanu.

Sambata, ministrul Apararii, Teodor Melescanu, declarase ca la nivelul Guvernului nu s-a discutat despre o modificare juridica pentru blocarea majorarii salariilor profesorilor, dar ca pozitia dominanta in randul ministrilor este emiterea unei Ordonante de Urgenta pentru inghetarea salariilor. "Nu am discutat nicio modificare juridica concreta", a spus Melescanu, la ceremonia organizata in Parcul Carol din Capitala, cu ocazia Zilei Armatei.

Intrebat daca a fost luata in considerare emiterea unei Ordonante pentru inghetarea salariilor, Melescanu a spus ca "pe fond, aceasta este pozitia dominanta, cel putin la nivelul Guvernului".

Potrivit ministrului Apararii, dupa publicarea in Monitorul Oficial a hotararii de promulgare de catre presedinte a Legii privind salariile profesorilor, membrii Guvernului urmeaza sa se intruneasca intr-o sedinta si sa ia o masura concreta in cadrul legal existent.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

2465 vizualizari

 • 0 (16 voturi)    
  f bine (Duminică, 26 octombrie 2008, 16:21)

  make21 [anonim]

  Foarte bine, sa nu se mai dea pomeni inaite de alegeri
 • +6 (16 voturi)    
  PE CAND....? (Duminică, 26 octombrie 2008, 16:29)

  Eu [anonim]

  PE CAND SE VOR INGHETA SALARIILE DE ZECI DE MII DE EURO ALE DIRECTORILOR AGENTIILOR GUVERNAMENTALE CARE O FREACA AIUREA? SAU ALE PARLAMENTARILOR? DAR BANII DE CHIRIE LUATI PE NASPA CAND II DAU INAPOI? SI EXEMPLELE POT CONTINUA....

  PROBABIL LA PASTILE CAILOR !
  • 0 (8 voturi)    
   stai linistit (Duminică, 26 octombrie 2008, 16:39)

   alex [anonim] i-a raspuns lui Eu

   Stai linistit ca alea sunt inghetate de mult salariile in agentii...ramane sa mai dea afara din ei ca sa reduca cheltuielile...
   • +1 (3 voturi)    
    Tovarasi stati linistiti ... (Duminică, 26 octombrie 2008, 17:13)

    Dan [anonim] i-a raspuns lui alex

    Adica ei sa se dea afara pe ei. Adica s-au saturat de bani si nu mai vor sa fure, de acum incolo devin cinstiti. De aceea se vor da singuri afara.
 • -5 (13 voturi)    
  PDL + PSD (Duminică, 26 octombrie 2008, 17:38)

  Alex [anonim]

  Abia astept sa vad cum isi dau mina fratii de cruce comunisti din PDL si PSD.
  Basescu a actionat cu salariile profesorilor identic ca Iliescu cu minerii - invrajbirea unor categorii sociale pentru obtinerea de capital politic.

  Amindoi sint cinstiti si doresc aflarea adevarului - unul despre revolutie si altul despre coruptie.
  Nu ne spune niciunul dintre ei despre manipularea realitatii pe care o practica amindoi si despre faptul ca manipularea adevarului reprezinta calea lor de acces la putere. Singurul mijloc de a ajunge la putere pentru ei este manipularea realitatii.

  Sper sa aiba dreptate timpitul de Brucan si doar dupa 20 de ani de la revolutie sa fim in stare sa ne privim in oglinda.
  • +3 (7 voturi)    
   PNL+PSD = LOVE (Luni, 27 octombrie 2008, 8:20)

   eugenrc [utilizator] i-a raspuns lui Alex

   Parlamentul voteaza o lege .
   Curtea Constitutionala o declara OK .
   Concluzia unor romani precum Alex :
   Basescu e de vina.

   La o asa logica este firesc sa tragi astfel de concluzii precum cea referitoare la PDL si PSD .
   Presupun ca informatiile care te-au determinat sa tragi astfel de concluzii le-ai primit de la Antena Voiculescu sau esti unul din angajatii noilor agentii guvernamentale marca Tariceanu ?

   Daca tot le sti tu pe toate asa ca un om mare , poti sa imi spui si mie care au fost partidele care au sustinul PNL in Parlament ?
   Nu de alta dar din informatiile mele PNL nu are majoritate in Parlament si fara un sprijin concret din partea altui partid nu ar mai avea sansa de a taia feliile din tortul bugetului de stat dupa cum cred ei de cuvinta .
   • -3 (5 voturi)    
    Intrebare pentru lachei (Luni, 27 octombrie 2008, 9:18)

    Alex [anonim] i-a raspuns lui eugenrc

    Cite tari din UE sint conduse de guverne minoritare in Parlament ?

    Decit sa il acuze parlamentarii pe derbedeu de rea vointa, in cazul nepromulgarii legii, mai bine sufera o tara intreaga pe termen lung si el cistiga capital politic.

    Mare patriot si plin de succesuri este presedintele asta, si-ar vinde-o si pe ma-sa doar sa aiba puterea.
 • -2 (2 voturi)    
  Cauza acestei probleme este centralizarea (Duminică, 26 octombrie 2008, 17:50)

  Constantin Timoc [anonim]

  Centralizarea excesiva la nivel national permite actorilor politici sa creeze asemenea probleme.

  Care este solutia? Next

  Constantin Timoc, MSEE, Columbia University, 1972

  Candidat independent la Camera Deputatilor in colegiul electoral: SUA, Canada, Australia si N. Zeelanda
 • -2 (2 voturi)    
  Solutia: Separarea administrativa (Duminică, 26 octombrie 2008, 17:55)

  Constantin Timoc [anonim]

  Doctrina separarii administratiei nationale de cele judetene

  Constantin Timoc, MSEE, Columbia University, 1972

  Candidat independent la Camera Deputatilor in colegiul electoral: SUA, Canada, Australia

  Una dintre principiile cele mai eficiente de organizare a unui stat, pentru a distruge coruptia si a creste eficienta acestuia, este implementarea in constitutie si in legi a doctrinei separarii administratiei nationale de cele judetene; aceasta consta din urmatoarele: (1) separarea taxelor nationale de cele judetene (cunoscuta sub terminologia de taxare concomitenta), (2) descentralizare administrativa la nivel judetean si (3) alegerea prin vot popular a cat mai multor persoane din conducerea fiecarui judet.

  Taxarea concomitenta, o inovatie a fondatorilor statului american, a fost implementata in America atat in constitutia federala cat si in constitutiile fiecarui stat. Constitutia Statelor Unite (ratificata in 1788) imputerniceste administratia federala sa taxeze prin urmatorul articol:

  "Congresul va avea puterea de a impune si colecta taxe, impozite de orice fel, taxe vamale, de a achita datoriile si de a asigura apararea comuna si bunastarea generala a Statelor Unite; dar toate taxele, impozitele si taxele vamale vor fi uniforme pe teritoriul Statelor Unite;" [Art.1, Sec. 8]

  si interzice statelor sa impuna numai anumite taxe prin urmatorul articol din constitutie:

  "Nici unul din State nu va aplica, fara acordul Congresului, vreun impozit sau vreo taxa asupra importurilor..." [Art.1, Sec 10, 2]

  Deci, constitutia autorizeaza Uniunea sa impuna si sa colecteze propriile sale taxe si nu interzice statelor sa impuna taxe si impozite, cu exceptia celor citate mai sus. Cu alte cuvinte, unui stat ii este permis sa taxeze tot ce nu-i interzis de constitutia Statelor Unite.

  La nivel statal, fiecare stat are libertatea si dreptul de a impune propriile sale taxe. De exemplu, constitutia s
 • -2 (2 voturi)    
  continuare (Duminică, 26 octombrie 2008, 17:58)

  Constantin Timoc [anonim]

  iar pe de alta parte limiteaza autoritatea statala si lasa libertate administratiilor judetene (county) sa taxeze, printr-un alt articol din aceiasi constitutie:

  "Legislatura [statului] nu poate impune taxe pentru necesitati locale dar poate autoriza administratia judeteana [county] sa le impuna." [Art. 13, sec. 24]

  In America, fiecare stat are propria lui trezorerie, separata de trezoreria Uniunii, in care se depun taxele si impozitele statale pentru a fi utilizate numai in folosul acelui stat. De asemenea, fiecare administratie judeteana (county) este imputernicita sa stabileasca si sa colecteze propriile sale taxe care se varsa la trezoreria acelui judet pentru ca banii sa fie folositi numai pentru necesitatile judetului. De exepmlu, statutul judetului (county) Los Angeles specifica urmatoarele:

  "Toate taxele colectate de judet [county]... se vor depune la Trezoreria Judetului [county]..." [Art.4, sec 15]

  Ca urmare a aplicarii doctrinei separarii taxelor federale de cele statale, un cetatean american care locuieste in statul California, plateste din venitul sau, atat taxe federale care se varsa in trezoreria federala prin agentia IRS (Internal Revenue Service) cat si taxe statale care se depun la trezoreria statului prin intermediul agentiei FTB (Franchise Tax Board).

  Deci, odata cu implentarea doctrinei taxarii concomitente in Romania, guvernul national va fi imputernicit sa taxeze pentru administrarea acestuia si in acelasi timp fiecare administratie judeteana va avea o putere adecvata si independenta de cea nationala de a taxa pentru a satisface nevoile judetene.
 • -2 (2 voturi)    
  continuare (Duminică, 26 octombrie 2008, 18:00)

  Constantin Timoc [anonim]

  In orice organizatie ierarhica in care subalternii sunt numiti în functie de catre superiorii acestora se poate forma o piramida a coruptiei. In schimbul numirii in functie, subalternii acestei piramide pot fi obligati sa-i mituiasca pe superiori pentru asi mentine postul. Cu alte cuvinte, numirea se face din varful piramidei spre baza acesteia iar mita se transmite de la baza inspre varf.

  De exemplu, intr-un minister, un ministru numeste mai multi subalterni ai acestuia iar acestia la randul lor numesc alti subalterni la nivel judetean care la randul lor numesc (sau angajeaza) multi alti subalterni care vin in contact direct cu publicul prin serviciile pe care ar trebui sa le efectueze. In foarte multe cazuri, membrii de la baza piramidei, daca vor sa-si mentina functia in care au fost numiti sunt obligati sa dea mita superiorilor si neavand decat un salariu relativ mic, atunci sunt obligati sa extraga mita de la cetatenii pe care-i servesc.

  Situatia cea mai grava este atunci cand aceste piramide ale coruptiei se formeaza in justitie si in politie pentru ca daca aceste doua functii dintr-un stat sunt corupte atunci este greu (sau imposibil) de a distruge coruptia din celelate activitati.

  Exemplul organizarii statului american este demn de urmat si in privinta descentralizarii la nivel de judet (county) a functiilor statului conduse de persoane alese prin vot popular de catre cetatenii fiecarui judet.

  De exemplu, in statul California, judecatorii (din Curtea Suprema si Curtile de Apel) sunt alesi prin vot popular (nu sunt numiti) tocmai ca sa distruga piramida coruptiei care ar rezulta din numirea acestora. La nivel de judet (county) atat procurorul sef (district attorney) cat si seful politiei din judet (sheriff) sunt alesi prin vot popular:

  "Judecatorii Curtii Supreme vor fi alesi de toti alegatorii si judecatorii curtilor de apel vor fi alesi din fiecare district ...’ [Art.6, Sec.16]
 • -2 (2 voturi)    
  continuare (Duminică, 26 octombrie 2008, 18:01)

  Constantin Timoc [anonim]

  " Din fiecare judet (county) va fi ales ... cate on sef al politiei (sheriff), un procuror sef al judetului (district attorney) si un asesor al proprietatilor (assessor)." [Art.4, Sec. 12]

  Deci, in sistemul american, metoda cea mai eficienta pentru a distruge coruptia in justitie si in politie este alegerea prin vot popular a cat mai multor persoane din conducere, pentru ca poporul prin votul sau este singurul care vegheaza asupra propriei sale libertati, nu reprezentantii lui.

  Ca parlamentar, in ianuarie 2009, voi propune in Parlament amendamente la constitutie, inspirate din sistemul de organizare american, pentru a respecta doctrina separarii administartiei nationale de cel judetene, in principiu, astfel:

  "Fiecare judet va avea autoritatea de a colecta taxe si impozite pe care le va depune in trezoreria judetului; si toti banii depusi in trezoreria fiecarui judet vor fi folositi numai in judet."

  si voi propune legi pentru a distruge in mare masura coruptia existenta in Romania prin descentralizarea administrativa si alegerea conducatorilor la nivel de judet dupa urmatorul concept de organizare:

  (a) fiecare judet va fi impartit in districte cu o populatie de circa 5.000 de alegatori si cate un consilier judetean, care va fi locuit cel putin 2 ani intr-un district, va fi ales din acel district, cu un mandat de 2 ani,
 • -2 (2 voturi)    
  sfarsit (Duminică, 26 octombrie 2008, 18:02)

  Constantin Timoc [anonim]

  (b) fiecare consiliu judetean va numi, cu un mandat de 2 ani, cate un oficial judetean pentru fiecare din urmatoarele functii: (1) inspector general scolar al inspectoratului scolar judetean, (2) director al directiei de sanatate publica judeteana, (3) avocat aparator public, (4) colector de taxe si impozite, (5) director al serviciilor sociale si adoptiilor, (6) director al personalului, (7) director al parcurilor, (8) doctor criminalist, (9) inspector al drumurilor, (10) inspector al vanatului si pescuitului sportiv, (11) inspectorul al vamilor, (12) director general al trezoreriei judetului, (13) auditor si (14) sef al garzii fInanciare,

  (c) populatia fiecarui judet va alge cu un mandat de 2 ani: (1) un inspector-sef de politie al inspectoratului judetean de politie, (2) un procuror-sef al tribunalului judetean si (3) un asesor al proprietatilor.

  * * *

  Pasadena, California
  25 octombrie 2008
  • +2 (2 voturi)    
   stai in Pasadena (Luni, 27 octombrie 2008, 12:38)

   Gogu [anonim] i-a raspuns lui Constantin Timoc

   si vezi-ti de treaba ta, lasa romanii in pace
 • +3 (5 voturi)    
  iluzii (Duminică, 26 octombrie 2008, 18:10)

  englezu [utilizator]

  Astia traiesc cu iluzia ca si in 2009 vor fi tot ei la guvernare.
 • -4 (6 voturi)    
  Cresterea salariilor in invatamant (Duminică, 26 octombrie 2008, 20:18)

  khris [anonim]

  Cresterea salariilor in invatamant, o crima impotriva economiei. Un articol pe khris.ro/
  • +3 (5 voturi)    
   Du-te, mai, manipulatorule... (Duminică, 26 octombrie 2008, 21:06)

   YFS [anonim] i-a raspuns lui khris

   si canta la alta masa ! Uite, marii analisti ?! Pana acum, asa prin 2004, unde erai?
  • +3 (5 voturi)    
   Catastrofa creata de profesori. (Duminică, 26 octombrie 2008, 21:27)

   Dan [anonim] i-a raspuns lui khris

   Pai mai voi profesorii de ce mai insistati sa invatati sarmanii copii lucruri inutile : romana, matematica, fizica, chimie ... cand ei nu vor, nici ei nici parintii lor?
   Asta este educatie cu forta. Jos totalitarismul practicat de profesori. Eu zic sa va reciclati in : scuipatul la tinta, drogatul in scara blocului, furatul din banul public, ... Pai noi vrem sa ne invatati cum sa facem bani ca Becali, Patriciu ... nu sa ne bateti la cap cu materii care nu servesc la nimic. Romania este tara in care hotii o duc bine iar prostii invata carte si mor de foame cu cartea lor cu tot.
 • +1 (7 voturi)    
  Mai, sa fie ?! Scurta memorie mai au unii !!! (Duminică, 26 octombrie 2008, 21:32)

  YFS [anonim]

  Hai sa rememoram evenomentele si realitatitle de dinainte de 2004. PNL, adus de Stolojan si echipa sa la aproape 30%, impreuna cu PD, castiga legal alegerile. Traian Basescu castiga presedintia. Liberalii care au dus PNL la victorie au fost dati afara din PNL si conducerea acestui partid este preluata de o gasca de demagogi, hoti, corupti si tradatori, se pare cu sarcini foarte precise de la entitati din Romania si din afara, suficiente motive sa ramana cu orice pret la conducerea tarii; erau multe de facut pentru patronii lor interni si externi. Traian Basescu face greseala vietii lui, poate si la recomandarea credula a lui Stolojan, si il numeste pe nulitatea parsiva, Tariceanu, ciocoiul nou, la conducerea guvernului. Apoi, conform discutiilor se incearca o fuziune intre cele doua partide in ideea nobila de a se forma un patid purenic de dreapta. Liberalii refuza, PSD-ul actioneaza si el in disperare, Hrebenciucii si Finkelsteinii castiga o noua batalie. PD-ul este eliminat de la guvernare. PNL trece sub cizma PSD si incepe o politica desantata de hotii, populisme si sabotare a dezvoltarii tarii. Si..uite-asa, am ajuns la situatia actuala. Sa nu mai vorbim de disperarea cu care s-a incercat suspendarea lui Basescu si blocarea dosarelor marilor hoti ai Romaniei pentru a nu ajunge in instanta. Nastase a vandut rezervele naturale ale Romaniei, cu sprijinul parlamentarilor PSD, care dominau parlamentul. Asta este curata tradare nationala. Dar, prietenii liberali, i-au dat o nesperata mana de ajutor. Avem o guvernare PSD/PC/PNL care a blocat drumul Romaniei catre progres intr-un moment de rascruce. Totul a fost risipt cu nesabuinta si tara a fost data pe nimic. Cand vor da acesti nemernici si tradatori seama? Asteapta revenirea unei dictaturi, acesti nemernici? Vor un Hitler in Romania? La asta ne imping, prin nemernicia lor nemarginita! Si, la fel de ticalosi sunt si cei care ii apara si ii sprijina, ziaristi sau corifei de circumstanta de pe forumuri.
  • +1 (5 voturi)    
   Prostia romaneasca (Luni, 27 octombrie 2008, 8:38)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui YFS

   Faci niste mici confuzii:
   1. In 2004 alegerile au fost cistigate de alianta DA
   2. Conform protocolului aliantei PD numeste presedintele si PNL numeste primul ministru
   3. PD a fost scos de la guvernare din cauza perseverentei in hotie.
   4. Marea coruptie trimbitata in alegerile din 2004, nu mai exista, a fost folosita ca troc politic de catre basescu pentru satisfacerea intereselor de grup.
   5. Romania va fi condusa de o alianta PD si PSD - parerea mea.
   • -3 (3 voturi)    
    Ca de obicei... (Luni, 27 octombrie 2008, 10:08)

    YFS [anonim] i-a raspuns lui Alex

    minti si manipulezi. Nu observi ca nu te crede nimeni? Calomniezi degeaba. Poate te apuci si tu de ceva mai serios, este spre binele tau. Ar fi pacat sa te imbolnavesti de nervi, tocmai acum cand vei pierde si leafa data de Tariceanu clientilor politici. Peste vreo doua luni va trebui sa-ti castigi singur existenta.
    • +2 (2 voturi)    
     Dilema mare, monser (Luni, 27 octombrie 2008, 11:24)

     Alex [anonim] i-a raspuns lui YFS

     La asa sef de partid, asa lachei.

     imi cistig singur existenta de cind ma stiu, de asta pot sa gindesc liber.
     Perseverenta in greseli se numeste prostie. La PD adevarul devine calomnie si minciuna este politica de stat. In prostia voastra, voi lucrati pentru adversarii politici, din acest motiv aveti numai succesuri.

     Tot inainte lachei, aveti toate sansele sa ratati si aceste alegeri.
     • -3 (3 voturi)    
      esti ori infantil, ori o lichea patentata... (Luni, 27 octombrie 2008, 12:07)

      YFS [anonim] i-a raspuns lui Alex

      voi sunteti lacheii lui Iliescu, Hrebenciuc, Nastase si toata slehta comunista si tradatoare de tara. Crezi ca nu se vade asta? Se vede foarte bine. Scuipa-ti veninul pentru ca atata ai. Nu esti instare de un comentariu inteligent. Toti te evita, si-au dat seama ca esti un lingau si Lefegiu al lu Patriciu.
      • +1 (3 voturi)    
       ALEX PETROLISTU' (Luni, 27 octombrie 2008, 12:50)

       LIV [anonim] i-a raspuns lui YFS

       Il stiu pe Alex. E un taran care asculta manele impreuna cu Patriciu.
       Nu mai spun ca fumeaza "Plugaru" ... chiar in benzinariile Rompetrol. D-aia lu' Patriciu i-a venit ideea de a scapa de el si l-a trimis lui Moliceanu sa-l bage-n guvern.
       Asta e motivul pentru care a ajuns ministru.
      • +1 (1 vot)    
       Esti cumva profesor, membru PD ? (Luni, 27 octombrie 2008, 15:06)

       Alex [anonim] i-a raspuns lui YFS

       Multumesc pentru aprecieri.

       Dupa cum gindesti, vei sta in continuare cu mina intinsa pentru un salariu.

       Daca prin absurd esti profesor, felicitari pentru calitatea umana care o insufli elevilor, este nevoie de carne de tun proaspata pe piata muncii.
    • +2 (2 voturi)    
     Urmareste link-ul si comenteaza (Luni, 27 octombrie 2008, 11:39)

     Alex [anonim] i-a raspuns lui YFS

     Sper sa apreciezi calitatea deciziei derbedeului si sa poti supravietui foamei care te paste.

     http://www.tmctv.ro/articol_51982/fitch_ratings__cresterea_salariilor_va_destabiliza_economia_romaniei_si_deficitul_bugetar_va_depasi_3__din_pib.html
  • -2 (2 voturi)    
   Este vremea celor cu EXPERIENTA ...!!! (Luni, 27 octombrie 2008, 10:16)

   brandy2ro [anonim] i-a raspuns lui YFS

   rezolvarea a fost si este ff simpla..ramane doar sa se infaptuiasca...in curand !!! atat in tara cat si pe afara !!!
   trebuie sa fie bine !!!! adevaratii romani/oameni trebuie sa ramana in politica, in afaceri, in invatamant ....!!!! tradatorii, smecherii, cei indoielnici trebuie sa plece !!!!
   oamenii de calitate cu principii si ideologii clare trebuie sa faca jocul politic !!!

   nu putem sa ne dorim/multumim cu conducatori care se vaicaresc si mimeaza responsabilitati..???!!

   este vremea supravietuitorilor a celor care nu-si permit sa se vaicareasca cand dau de greutati, a celor care stiu ptr. ce-i voteaza oamenii, a celor care stiu sa se mobilizeze in cel mai scurt timp ptr. a duce natiunea la viata !!!!

   romani hai sa privim/vedem in profunzime !!! nu este normal ca atat in tara cat si pe afara sa vedem mari conducatori care toata ziua se vaicaresc, ca economia nu merge, ca somaju va creste, ... si care nu au alt "plan de salvare" decat plimbatu din stanga in dreapta, intalniri prin diverse colturi ale lumii...pentru a cersii noi sclavi, noi orbi, ptr. ca mai apoi sa-i puna la caruta....si sa-i faca datori pe vreo 500 ani de acum in colo!!

   de ce romania este asa de scumpa ??? ptr. ca pradatorii sunt geana pe noi !!! si nu are cine sa ne ajute !!!!

   de ce trebuie sa avem o stanga puternica ...!!! ptr a nu ajunge sclavi ...!!!!!

   ma rog, stau si gandesc oare cum si cine ar putea sa deblocheze piata imobiliara ???? oare cum??? oare romania nu are nevoie de miliardari puternici in jungla in care se afla ???? daca nu, oare cine ar avea de castigat din asta???? poate aia care au luat petrom-ul, sau romtelecom-ul, sau gazele, sau curentul,......sau alte si alte din industria romaniei???

   bullshit !!!! trebuie sa facem un efort in a intelege ca inainte de toate suntem romani !!! altfel vai de viata noastra !!!

   romania trzestete !!!!
   • -1 (1 vot)    
    Excelent comentariu... (Luni, 27 octombrie 2008, 10:46)

    YFS [anonim] i-a raspuns lui brandy2ro

    Ma bucur ca mai sunt si romani cinstiti, care gandesc si care doresc binele romanilor, nu a ciocoilor. Sa speram ca adevarul, dreptatea si binele vor invinge.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by