Eleva Grupului Scolar de Industrie Mica de la Sighetu Marmatiei retinuta ieri de procurori pentru ca ar fi strans bani de la colegi pentru a da mita profesorilor care corectau lucrarile de la examen va fi cercetata in stare de libertate.

Ea a recunoscut astazi in fata procurorilor ca a strans bani de la peste 100 de colegi si i-a dat profesorilor corectori. In schimb, directoarea liceului va fi retinuta pentru 29 de zile, anunta Realitatea Tv.

Tanara a afirmat ca a fost rugata chiar de directoare sa stranga acesti bani, in schimbul promisiunii ca toti cei aproximativ 120 de elevi ai Grupului Scolar vor obtine note de trecere la examen. In plus, 6 dintre elevii unitatii de invatamant au picat examenul de bacalaureat, fiind posibil ca acestia sa fie cei care au dezvaluit frauda de la Grupul Scolar din Sighetu Marmatiei.

Eleva Grupului Scolar de Industrie Mica de la Sighetu Marmatiei a recunoscut, astazi, ca a strans bani de la colegi pentru profesori. Ea a afirmat ca profesorii care au primit mita nu le-au promis ei si colegilor sai note maxime la examen, ci doar ca vor lua note de trecere.