O femeie a fost lovita in cap si jefuita, marti, chiar in fata unei banci din centrul capitalei, transmite Realitatea TV. Talharul a luat poseta femeii in care erau 9000 de lei. Hotul a fost prins iar prejudiciul a fost recuperat, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei capitalei.

Femeia a fost atacata la iesirea dintr-o banca aflata pe Calea Mosilor din capitala, agresorul fiind un barbat de 24 de ani care a fost prins rapid de politisti.

Femeia a fost dusa de urgenta la spital si se afla in stare stabila.

Agresorul a fost prins de un echipaj de politie de la Sectia 8 si a fost retinut pentru cercetari. Incidentul s-a produs in jurul orei 11,30, iar barbatul ar fi premeditat atacul, asteptand-o pe femeie la iesirea din sediul bancii, de unde retrasese importanta suma de bani.

Catalina Ponor, victima unui furt de pe card

Si Catalina Ponor, multipla campioana olimpica la gimnastica a vrut sa scoata bani de pe card si a descoperit ca-i lipsesc 5.ooo de lei, transmite Realitatea TV.

Suma reprezenta renta lunara din partea statului roman. Catalina Ponor a facut plangere la Politie si asteapta rezultatul anchetei.