Chiar dacă suntem în secolul XXI, oricând este posibil ca la tehnica performantă să apară defecțiuni și probleme neașteptate. Fie că este vorba de telefonul mobil, laptop sau televizor, toate aceste dispozitive au nevoie, la un moment dat, de asistență tehnică de calitate. Cu ajutorul platformei MisterFix, ai posibilitatea în trei clickuri sa efectuezi o diagnostică online, evitând drumul la un service fizic.

Site-ul MisterFixFoto: MisterFix

Diagnosticare online fără a fi nevoie de a te adresa la service

Site-ul îți permite să descrii problema pe care o ai cu dispozitivul tău și să primești o estimare preliminară a costurilor de reparație, fără a fi nevoie să te deplasezi fizic la service. Acest proces simplifică experiența ta și te ajută să obții rapid răspunsurile de care ai nevoie.

Diagnosticarea online lucrează în felul următor:

1)Accesați site-ul Misterfix.ro/bucuresti (în caz ca sunteți din București)

2) Alegeți dispozitivul pe care doriți să-l reparați

3)Alegeți problema.

Și Voilà! Site-ul afișează posibile variante de rezolvare.

Posibilitatea de diagnostică on-line este valabilă pentru servicii, telefoane, laptopuri și televizoare.

Desigur, trebuie sa luăm în considerare faptul că site-ul nu mereu poate oferi o diagnosticare precisă 100%, dar zi de zi perfecționăm site-ul în așa fel încât utilizatorii să primească informații cât mai precise.

"Având o experiență în domeniul service-urilor de reparații de 12 ani, am sesizat faptul că sunt multe defecte la care variantele de rezolvare se repetă constant. Multe service-uri sunt nevoite zilnic să ofere aceleași diagnostic pe telefon la problemele standarde. Luând în considerare aceasta, am văzut o oportunitate de a dezvolta un service on-line unic în România care să economisească atât timpul clientului, cât și al service-urilor", spune Sergiu Popov, fondatorul Misterfix.ro.

Ca exemplu luăm o situație: iPhone 14 Pro a fost scăpat în apă și nu se aprinde.

Cum ne poate ajuta site-ul să rezolvăm problema?

Alegem modelul telefonul (iPhone 14 Pro), alegem problema (a acumulat lichid) și site-ul ne oferă variantele de rezolvare. În cazul nostru, acestea sunt: înlocuire controler de alimentare și restabilire după apă.

Pentru fiecare serviciu sunt indicate prețul și garanția pe care le oferă service-urile. Dorim să precizăm faptul ca datele au fost acumulate de la peste 20 de service-uri din toată România. Odată ce aveți variantele de rezolvare a problemei, aveți posibilitatea imediată pe site să alegeți un service GSM București.

Suntem recunoscători dacă ați ajuns până la finalul articolului, vom fi bucuroși de orice feedback pentru îmbunătățirea platformei Mr.Fix.

Articol susținut de MisterFix