De 8 martie, Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, vine în ajutorul tuturor celor care doresc să ofere soțiilor, mamelor, surorilor sau femeilor din viața acestora un cadou special și pune la dispoziție o secțiune dedicată ce aduce laolaltă sugestii de cadouri pentru toate gusturile și buzunarele, cu livrare rapidă.

Glovo creează în aplicație o secțiune specială denumită „Ziua Femeii”Foto: Glovo

Și anul acesta de Ziua Internațională a Femeii, Glovo creează în aplicație o secțiune specială denumită „Ziua Femeii” unde utilizatorii pot găsi cadoul potrivit, florile perfecte sau articole de îngrijire, cărți, înghețată, vinuri și bijuterii. Datorită rețelei vaste de parteneri Glovo, acum puteți face un cadou sau o surpriză evitând aglomerația din magazine de la branduri renumite precum Douglas, Sabon, Yves Rocher, evoMAG, Mobexpert, Cărturești, English Home și Diverta.

Totodată, împreună cu Sabon, luna martie vine cu prețuri speciale, cu o reducere de 10% la categoria cadouri, iar Yves Rocher oferă utilizatorilor posibilitatea de a comanda cu 20% reducere produse din toată sortimentația. Nu în ultimul rând, Aldo oferă ocazia utilizatorilor Glovo Express de a alege dintre peste 20 de modele de genți.

Românii oferă printre cele mai multe flori

Printre cele mai populare cadouri oferite de Ziua Femeii se numără florile, anul trecut fiind comandate peste 3218 buchete cu această ocazie. Conform unei analize Glovo, românii dăruiesc printre cele mai multe flori din întreaga rețea Glovo.

Anul trecut, de 8 martie românii au preferat să dăruiască cel mai mult hortensii și lalelele, dar și cosmeticele au fost la mare căutare, Ziua Internațională a Femeii înregistrând și cele cele mai multe comenzi din această categorie. Așadar, în cazul în care nu știi ce să oferi unei persoane dragi, fie că e vorba de partenera sau mama ta, nu-ți face griji, în aplicația Glovo găsești buchete de flori de dimensiuni și bugete diferite, la doar un scroll distanță, deci poți alege un cadou în mai puțin de un minut, cu livrare imediată la ușa ta!

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Articol susținut de Glovo