Tavanul fals al unui restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit peste mese, duminică seară, fiind activat planul roşu de intervenţie. În local erau aproximativ 60 de persoane, care au reuşit să iasă singure.

Tavan prabusit la un restaurant din BrailaFoto: ISU Braila

Conform reprezentanților ISU Brăila, incidentul s-a produs la un restaurant din municipiul Brăila unde, în timpul unui eveniment, un tavan fals din rigips s-a prăbuşit pe aproximativ 250 de metri pătraţi şi a căzut peste mese, scrie News.ro. Din primele informaţii, în restaurant se aflau aproximativ 60 de persoane, acestea nefiind surprinse și reușind să iasă singure din local.

Trei persoane au primit îngrijiri medicale (2 cu traumatism cranio-cerebral minor şi un atac de panică) de către echipajele SAJ şi nu au necesitat transportul la spital”, a precizat sursa citată.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, precum şi grupa operativă la nivelul ISU Brăila.

La locul incidentului au mobilizate 4 autospeciale de stingere incendii, 2 echipaje de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD şi 5 salvări de la SAJ Brăila, iar la ora transmiterii acestei știri planul roșu de intervenție fusese dezactivat.