Patru femei au fost tâlhărite la metrou, în decurs de câteva ore, fiindu-le smulse diverse bijuterii, potrivit Poliției Capitalei, care a anunțat vineri că atacatorul a fost prins și reținut.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform Poliției Capitalei, cu o zi în urmă a fost reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, suspectat de patru tâlhării comise în aceeași zi.

Poliția precizează că joi, în intervalul orar 06.30-10.30, mai multe persoane au fost tâlhărite în timp ce se aflau în trenurile de metrou, în zona sectoarelor 1, 2, și 3, anchetatorii stabilind că toate faptele ar fi fost săvârșite de aceeași persoană - un bărbat în vârstă de 43 de ani.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că bărbatul ar mai fi tâlhărit o altă femeie, în 21 iulie, în jurul orei 20.00, când i-ar fi smuls un lănțișor, în timp ce se afla într-o stație de metrou din sectorul 5.

Bărbatul reținut este acuzat de următoarele fapte comise joi:

  • în jurul orei 06.30, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din sectorul 2, bărbatul i-ar fi smuls unei femei un cercel.
  • după aproximativ o jumătate de oră, aflându-se într-un tren de metrou oprit într-o stație din sectorul 1, suspectul i-ar fi smuls un cercel unei alte femei.
  • în jurul orei 09.30, bărbatul i-ar fi smuls unei persoane un lănțișor, într-un tren de metrou oprit într-o statie din sectorul 2.
  • ulterior, în jurul orei 10.30, el ar fi smuls, din nou, un lănțișor, unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou oprit într-o stație din sectorul 3.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în instanță, în timp ce bunurile furate au fost recuperate, urmând să fie predate victimelor, mai spune Poliția Capitalei.