În dimineața zilei de miercuri s-a petrecut o degajare de fum la locomotiva unui tren care circula între Sibiu și Râmnicu Vâlcea. Cei 60 călători care se aflau în tren au coborât până la reluarea în condiții de siguranță a circulației trenului, spunce CFR Călători.

Linii de cale ferataFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Trenul circula între Sibiu și Râmnicu Vâlcea și a făcut aproape șase ore și jumătate pe 99 km, în loc de 3 ore și 23 minute.

Ce spune CFR Călători

Astăzi - 29 iunie 2022, în jurul orei 10:13, în halta Mănăstirea Turnu, s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului R 2064 care circulă pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului pentru limitarea efectelor degajării de fum.

Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Cei 60 călători care se aflau în tren au coborât până la reluarea în condiții de siguranță a circulației trenului remorcat de o locomotivă de ajutor sosită de la Râmnicu Vâlcea.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere.