Huawei a încheiat seria celor 3 workshop-uri de fotografie, iar câștigătorii au fost desemnați. Fotografia, indiferent de natura ei, este o artă, un unicat. O imortalizare a unei frânturi din realitate. O captură a unei clipe ce a trecut, ca o capsulă a timpului. Și, într-o fotografie regăsim toate emoțiile și trăirile autorului. Iar în acest concurs, foarte multe poze care au transmis acest lucru, au surprins un crâmpei dintr-o realitate subiectivă, autentică și naturală.

Workshop de fotografie ”Open for More”Foto: Huawei Consumer BG

Concursul "Open for More" s-a adresat tuturor pasionaților de fotografie și o parte dintre cei selectați au avut șansa să participe la o serie de workshop-uri ținute de Bogdan Mustățea, Christian Tudose și Alex Gâlmeanu. În urma workshop-urilor, au fost desemnați și cei șase câștigători. Pe lângă experiența acumulată, cei 6 fotografi aspiranți au câștigat titlul de "Fotograful anului HUAWEI", plus câte un smartphone Huawei P50 Pro.

Primul workshop a fost marcat de un tur al Bucureștiului, unde provocarea a fost imortalizarea celor mai memorabile clădiri și monumente din oraș. Cele 2 categorii vizate au fost Storyteller și Live Moments. Bogdan Mustățea a fost îndrumătorul acestui workshop.

Al doilea workshop a pus accentul pe categoriile Details și Product Photo și a fost ținut de fotograful Christian Tudose, în cadrul unei expoziții susținute la ARCUB.

Alex Gâlmeanu a susținut cel de-al treilea workshop din serie, acoperind categoriile Faces și Hello Life cu o sesiune de tips&tricks, adăugând informații valoroase la bagajul de cunoștințe al participanților la workshop.

Lista câștigătorilor:

  • Workshop 1 susținut de Christian Tudose - Costin Mocanu și Vlad Vlădoiu;
  • Workshop 2 susținut de Bogdan Mustățea - Dașoveanu Constantin și Vasile Mihai Antonio;
  • Workshop 3 susținut de Alex Gâlmeanu - Iulian Acris și Camil Seisanu.

Toate fotografiile din cadrul workshop-urilor au fost realizate folosind telefoanele seriei Huawei P50. Acesta poate fi achiziționat de pewww.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere.

HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket sunt vârfurile de gamă ale Huawei care excelează în ceea ce privește designul dar și performațele și echiparea tehnică. Seria P50 a continuar inovația în domeniul fotografiei și impresionează cu funcții ce rivalizează cu aparatele foto profesionale.

HUAWEI P50 Pro introduce primul sistem de cameră duală Matrix Super Main, incluzând lentile RGB, lentile monocrome și un senzor multi-spectru. Datorită standardului True-Chroma, XD Fusion Pro cu un nou sistem defiltrare a culorii și tehnologiei Super HDR, fotografiile create cu HUAWEI P50 Pro sunt pline de detalii și culori chiar și în condiții de lumină redusă. Huawei P50 Pro obține cea mai apropiată reproducere a imaginii a ceea ce percepe ochiul uman. Fotografierea obiectelor îndepărtate nu este o problemă, telefonul fiind echipat cu zoom periscop de până la 100x, lentile cu unghi ultra larg și tehnologie de stabilizare. HUAWEI P50 Pro suportă, de asemenea, HUAWEI XD optics, care corectează diferențele optice și restabilește detalii în imagini.

HUAWEI P50 Pocket este incredibil de subțire, măsurând doar 15,2 mm când este pliat și 7,2 mm când este deschis. Noul smartphone este echipat cu două ecrane. Ecranul principal este OLED flexibil de 6,9 inch, cu un raport de 21:9 și suport pentru gama de culori P3 pentru reproducerea culorilor fidele, asemănătoare cu o experiență cinematografică. Ecranul secundar, rotund, este poziționat pe exterior și oferă acces ușor la o gamă de informații putând fi utilizat pentru a gestiona muzică, pentru a verifica calendarul, precum și pentru a face fotografii sau video și pentru a gestiona notificările.

În ceea ce privește fotografia, HUAWEI P50 Pocket suportă True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optica și HUAWEI XD Fusion Pro. Camera Ultra Spectrum a P50 Pocket utilizează hardware și software-uri puternice și îmbunătățește peste 2000 de nuanțe din întreaga gamă de culori.

Camil Sesianu

Constantin Dașoveanu

Costin Mocanu

Iulian Acris

Vasile Antionio

Vlad Vlădoiu

Articol susținut de Huawei Consumer BG