Autoritățile locale din orașul Panciu au montat deja bradul de Crăciun, însă acesta a fost pus în mijlocul unei intersecții, îngustând spațiul de trecere al mașinilor, potrivit Vrancea24. După ce imaginile au apărut în spațiul Public, Poliția Vrancea a anunțat că a sancţionat firma responsabilă cu amplasarea bradului şi a chemat o echipă a acesteia, care a toaletat pomul.

Bradul din PanciuFoto: Captura YouTube

Pomul pentru sărbători a fost pus într-o intersecție din centrul localității.

Problema este că bradul are crengile laterale din partea de jos atât de mari că mașinilor nu le mai rămâne loc destul pentru a trece, după cum se vede și dintr-un scurt clip video, în care un autovehicul intră puțin pe sensul opus pentru a nu le atinge.

După ce imaginile au apărut în spațiul Public, Poliția Vrancea a anunțat că a sancţionat firma responsabilă cu amplasarea bradului pe DN 2L Tişiţa-Panciu, într-o intersecție din oraşul Panciu, şi a chemat o echipă a acesteia, care a toaletat pomul.

Poliţiei Judeţene Vrancea, poliţiştii din Panciu au făcut verificări, duminică, din cauză că traficul rutier era îngreunat prin amplasarea bradului în centrul localităţii.

"Astfel, s-a stabilit faptul că o societate comercială a fost mandatată să achiziţioneze şi să monteze un brad într-un scuar din zona intersecţiei străzilor Nicolae Titulescu şi Ciprian Porumbescu, loc în care anual se instalează bradul de Crăciun. Din cauza dimensiunilor crengilor, circulaţia rutieră pe sensul de mers Panciu-Străoane era îngreunată, fiind solicitată prezenţa unei echipe a societăţii, care a toaletat bradul", a transmis Poliția Vrancea, citată de News.ro.

Totodată, firma a fost sancţionată potrivit Codului Rutier.

În acest moment, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale, a mai precizat Poliţia Vrancea.